Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
ThiccyBoi

I just moved my pc to a different location nd it gave out on me

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

I just moved my pc setup 2 meters from it's original location and there is no more display on the monitor. The PC works fine and the monitor is blinking. New build that I build a couple months ago so everything is new except GPU.

Regards

Link to post
Share on other sites

Have you checked whether a cable got loose on the outside while moving?

Do you have any mechanical hard drives inside?


Desktop: Intel Core i9-9900K | be quiet! Dark Rock Pro 4 | ASUS Strix Z390-F | Corsair Vengeance LPX 2x16GB 3000MHz CL15 | EVGA GeForce RTX 2070 SUPER XC Ultra | Corsair RM650x | Fractal Design Define R6

Laptop: 2018 Apple MacBook Pro 13" (i5-8259U | 8GB LPDDR3 | 512GB NVMe)

Peripherals: Ducky Shine 7 (Cherry MX Brown) | Logitech MX Master 3 & Razer Basilisk X HyperSpeed | Beyerdynamic Custom One Pro Plus | Audio-Technica AT2020USB+

Displays: Alienware AW2521HF & BenQ BL2420PT

Link to post
Share on other sites
34 minutes ago, ThiccyBoi said:

I just moved my pc setup 2 meters from it's original location and there is no more display on the monitor. The PC works fine and the monitor is blinking. New build that I build a couple months ago so everything is new except GPU.

Regards

Did you bump it?  How did you move it?  Unplug everything and then move it, or try to move it with things connected?

 

What aren't you telling us?  Because a careful disconnected move will NOT cause any issues.

 

You jostled something loose, or bent a cable connection, or something.


Emma : i7 8700K @5.0Ghz - Gigabyte AORUS Z370 Gaming 5 - Thermaltake Water 3.0 Ultimate - G. Skill Ripjaws V 32GB 3200Mhz - Gigabyte AORUS 1080Ti - 750 EVO 512GB + 2x 860 EVO 1TB M.2 (RAID 0) - EVGA Supernova 650 P2 - Fractal Design Define R6 - AOC AGON 35" 3440x1440 100Hz - Mackie CR5BT - Logitech G910, G502, G933 - Cooler Master Universal Graphics Card Holder

 

Plex : Ryzen 5 1600 (stock) - Gigabyte B450M-DS3H - G. Skill Ripjaws V 8GB 2400Mhz - GeForce 8800GTS 640MB - 840 EVO 256GB + Toshiba P300 3TB - TP-Link AC1900 PCIe Wifi - Cooler Master MasterWatt Lite 500 - Antec Nine Hundred - Dell 19" 4:3

 

Lenovo 720S Touch 15.6" - i7 7700HQ, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, 1050Ti, 4K touchscreen

 

MSI GF62 - i7 7700HQ, 16GB 2400 MHz RAM, 256GB NVMe SSD + 1TB 7200rpm HDD, 1050Ti

Link to post
Share on other sites

Make sure the front panel connectors are plugged in. 

Make sure the SATA connectors are plugged in. 

If that didn't work. Clear the cmos and try with one stick at a time. 


Fun Fact: The Meshify c is the best case to ever exist.

 

 

Wārudobītā

Spoiler

3100.

B550m TuF plus.

Hyper x rgb 8 gig stick. (MJR or CJR  i still don't know lol).

1650 super.

CX450.

MX500.

NX500.

 

 

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×