Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
LaserDiscJockey

Replaced Gateway, now browsers on one PC on my network will not load anything.

8 hours ago, LaserDiscJockey said:

Using both Chrome and Firefox, I get ER_CONNECTION_CLOSED and PR_CONNECT_RESET_ERROR respectively, with the occasional PR_END_OF_FILE_ERROR on Firefox. Games will also not connect to their servers. I have changed the DNS on both the gateway and my PC to Google's with no effect. Everything works fine when my VPN is on and on the neighbors' network. Issue is over wifi and ethernet. I have no antivirus or firewall besides Windows Defender. I also changed the coax cable if that means anything. Every other device on the network runs better than ever. Appreciate any help resolving this issue.

Using Windows 10.

 

EDIT: I booted into Linux (Manjaro) and the internet works fine there, if that helps.

 

I figured it out. It was a program called cFosSpeed malfunctioning or something. Uninstalled it, now I good as new.

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Using both Chrome and Firefox, I get ER_CONNECTION_CLOSED and PR_CONNECT_RESET_ERROR respectively, with the occasional PR_END_OF_FILE_ERROR on Firefox. Games will also not connect to their servers. I have changed the DNS on both the gateway and my PC to Google's with no effect. Everything works fine when my VPN is on and on the neighbors' network. Issue is over wifi and ethernet. I have no antivirus or firewall besides Windows Defender. I also changed the coax cable if that means anything. Every other device on the network runs better than ever. Appreciate any help resolving this issue.

Using Windows 10.

 

EDIT: I booted into Linux (Manjaro) and the internet works fine there, if that helps.

 

Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, LaserDiscJockey said:

Using both Chrome and Firefox, I get ER_CONNECTION_CLOSED and PR_CONNECT_RESET_ERROR respectively, with the occasional PR_END_OF_FILE_ERROR on Firefox. Games will also not connect to their servers. I have changed the DNS on both the gateway and my PC to Google's with no effect. Everything works fine when my VPN is on and on the neighbors' network. Issue is over wifi and ethernet. I have no antivirus or firewall besides Windows Defender. I also changed the coax cable if that means anything. Every other device on the network runs better than ever. Appreciate any help resolving this issue.

 

On the PC, check if the gateway address is fine or something. Can you ping your router/gateway? 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP · Best Answer
8 hours ago, LaserDiscJockey said:

Using both Chrome and Firefox, I get ER_CONNECTION_CLOSED and PR_CONNECT_RESET_ERROR respectively, with the occasional PR_END_OF_FILE_ERROR on Firefox. Games will also not connect to their servers. I have changed the DNS on both the gateway and my PC to Google's with no effect. Everything works fine when my VPN is on and on the neighbors' network. Issue is over wifi and ethernet. I have no antivirus or firewall besides Windows Defender. I also changed the coax cable if that means anything. Every other device on the network runs better than ever. Appreciate any help resolving this issue.

Using Windows 10.

 

EDIT: I booted into Linux (Manjaro) and the internet works fine there, if that helps.

 

I figured it out. It was a program called cFosSpeed malfunctioning or something. Uninstalled it, now I good as new.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×