Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
PurpleCodes

Unraid Ddocker exec failed

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

I get this error with my docker container anyone know a fix I can't connect to console and when I do a docker exec on the container it does this,

OCI runtime exec failed: exec failed: container_linux.go:346: starting container process caused "exec: \"/bin/bash\": stat /bin/bash: no such file or directory": unknown

I am using the golinks app

It works for some other apps like home assistant.

Link to post
Share on other sites

Looks like the container has no bash, so this error would be expected when trying to run docker exec. 

What's the actual problem with your container other than running docker exec?


Spoiler

Desktop: Ryzen 7 2700x | Aorus X470 Gaming Ultra | EVGA RTX2080 Super | 32GB (4x8GB) Corsair Vengeance RGB Pro 3200Mhz | Corsair H105 AIO, NZXT Sentry 3 | Corsair SP120's | 1TB Crucial P1 NVMe, 4TB WD Black | Phanteks Enthoo Pro | Corsair RM650v2 PSU | LG 32" 32GK850G Monitor | Ducky Shine 3 Keyboard, Logitech G502, MicroLab Solo 7C Speakers, Razer Goliathus Extended, X360 Controller | Windows 10 Pro | SteelSeries Siberia 350 Headphones

 

Spoiler

Server 1: Fractal Design Define R6 | Ryzen 3950x | ASRock X570 Taichi | EVGA GTX1070 FTW | 64GB (4x16GB) Corsair Vengeance LPX 3000Mhz | Corsair RM650v2 PSU | Fractal S36 Triple AIO | 10 x 8TB HGST Ultrastar He10 (WD Whitelabel) | 500GB Aorus Gen4 NVMe | 2 x 1TB Crucial P1 NVMe | LSI 9211-8i HBA

 

Server 2: Corsair 400R | IcyDock MB998SP & MB455SPF | Seasonic Focus Plus 650w PSU | 2 x Xeon X5650's | 48GB DDR3-ECC | Asus Z8NA-D6C Motherboard | AOC-SAS2LP-MV8 | LSI MegaRAID 9271-8i | RES2SV240 SAS Expander | Samsung 840Evo 120GB | 5 x 8TB Seagate Archives | 10 x 3TB WD Red

 

Link to post
Share on other sites
31 minutes ago, PurpleCodes said:

I am using the https://hub.docker.com/r/prologic/golinks/ 

and I need to change the fndq var to the correct IP instead of local host

 

Edit the docker configuration then, why are you trying to run docker exec?

You need to define the FQDN under Variables in the docker config


Spoiler

Desktop: Ryzen 7 2700x | Aorus X470 Gaming Ultra | EVGA RTX2080 Super | 32GB (4x8GB) Corsair Vengeance RGB Pro 3200Mhz | Corsair H105 AIO, NZXT Sentry 3 | Corsair SP120's | 1TB Crucial P1 NVMe, 4TB WD Black | Phanteks Enthoo Pro | Corsair RM650v2 PSU | LG 32" 32GK850G Monitor | Ducky Shine 3 Keyboard, Logitech G502, MicroLab Solo 7C Speakers, Razer Goliathus Extended, X360 Controller | Windows 10 Pro | SteelSeries Siberia 350 Headphones

 

Spoiler

Server 1: Fractal Design Define R6 | Ryzen 3950x | ASRock X570 Taichi | EVGA GTX1070 FTW | 64GB (4x16GB) Corsair Vengeance LPX 3000Mhz | Corsair RM650v2 PSU | Fractal S36 Triple AIO | 10 x 8TB HGST Ultrastar He10 (WD Whitelabel) | 500GB Aorus Gen4 NVMe | 2 x 1TB Crucial P1 NVMe | LSI 9211-8i HBA

 

Server 2: Corsair 400R | IcyDock MB998SP & MB455SPF | Seasonic Focus Plus 650w PSU | 2 x Xeon X5650's | 48GB DDR3-ECC | Asus Z8NA-D6C Motherboard | AOC-SAS2LP-MV8 | LSI MegaRAID 9271-8i | RES2SV240 SAS Expander | Samsung 840Evo 120GB | 5 x 8TB Seagate Archives | 10 x 3TB WD Red

 

Link to post
Share on other sites
15 hours ago, PurpleCodes said:

I already tried that but it didn't change anything https://gyazo.com/2cc1f23a2374f2f85bbff4e04ec3aae0

also sh doesnt work either

 

you can check the loaded config by running docker inspect <container name>

e.g docker inspect prologic/golinks

 

Then look under the "Config" section, you should have your ports and env variables there. 


Spoiler

Desktop: Ryzen 7 2700x | Aorus X470 Gaming Ultra | EVGA RTX2080 Super | 32GB (4x8GB) Corsair Vengeance RGB Pro 3200Mhz | Corsair H105 AIO, NZXT Sentry 3 | Corsair SP120's | 1TB Crucial P1 NVMe, 4TB WD Black | Phanteks Enthoo Pro | Corsair RM650v2 PSU | LG 32" 32GK850G Monitor | Ducky Shine 3 Keyboard, Logitech G502, MicroLab Solo 7C Speakers, Razer Goliathus Extended, X360 Controller | Windows 10 Pro | SteelSeries Siberia 350 Headphones

 

Spoiler

Server 1: Fractal Design Define R6 | Ryzen 3950x | ASRock X570 Taichi | EVGA GTX1070 FTW | 64GB (4x16GB) Corsair Vengeance LPX 3000Mhz | Corsair RM650v2 PSU | Fractal S36 Triple AIO | 10 x 8TB HGST Ultrastar He10 (WD Whitelabel) | 500GB Aorus Gen4 NVMe | 2 x 1TB Crucial P1 NVMe | LSI 9211-8i HBA

 

Server 2: Corsair 400R | IcyDock MB998SP & MB455SPF | Seasonic Focus Plus 650w PSU | 2 x Xeon X5650's | 48GB DDR3-ECC | Asus Z8NA-D6C Motherboard | AOC-SAS2LP-MV8 | LSI MegaRAID 9271-8i | RES2SV240 SAS Expander | Samsung 840Evo 120GB | 5 x 8TB Seagate Archives | 10 x 3TB WD Red

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×