Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Guarho

Unstable voltage on Am3+ Setup

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

I'm having a trouble with my voltage, mainly when i start a game or reach certain cpu usage point
The voltage goes down as well the clock speed (using HWinfo i noticed it)
And using Afterburner i know those drop spikes are each 30 secs (Yeah don't know why the temp read broke at the same time)

Spoiler

image.png.f7bf36cb22dd1b0d03060115bccc7c63.pngimage.png


Anyways it's just that not a single boot or shutdown problem, only performance issues, so what could be the problem?
CPU damaged, mobo configuration, psu damaged or mobo damaged?
This are my specs

Spoiler

- Win 10 64 Bits
- PSU: 550 Watts Bronze+ Coolermaster
- MOBO: Asus m5a78l-m lx plus - Updated to 1701 Lastest version
- CPU: AMD FX-8350 (Not OC)
- RAM: Dual stick (4+8gbs 1600mhz)
- GPU: Nvidia GeForce GTX 1660 Super

This are the mobo settings:
On the JumperFree it's everything in Auto, i should change something there?

Spoiler

8be2d0b3-1670-4101-8801-1f2a5e8aeb4a.thumb.jpg.5c4c4f42b2ea62d78a4ca8ed10a4e04c.jpgc011fbac-3547-4d07-aaaf-b430e58f1d0d.thumb.jpg.6fc693cd8a80b39abe618c1903db8c21.jpg

Someone can help? Thanks in advance (Sorry if something it's misspelled, non english speaker)

I missed some valuable info about this problem?

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×