Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sir Pugsolot

PC won't show display

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

recently put a new motherboard and cpu into my brother's pc, it boots but doesn't show any display, i've checked the cables and they are plugged in correctly.

I decided to look at the ez debug leds on this z390-a pro by msi and it says the problem lies with dram, so i resit the ram, doesn't work and I try only one stick and now the white led lights up the CPU instead.

 

Was gonna clear cmos but the motherboard only has a jumper and it came with no jumper cap

 

anyone got any idea why these leds are like this would be greatly appreciated

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
1 minute ago, boggy77 said:

just use any metal object to short the clear cmos pins

like what, and how long for?

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Sir Pugsolot said:

like what, and how long for?

Just short it..


Fun Fact: The Meshify c is the best case to ever exist.

 

 

Wārudobītā

Spoiler

3100.

B550m TuF plus.

Hyper x rgb 8 gig stick. (MJR or CJR  i still don't know lol).

1650 super.

CX450.

MX500.

NX500.

 

 

 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
7 minutes ago, TofuHaroto said:

Just short it..

well i just put a screwdriver on it for about 10 seconds while the pc was unplugged and am still getting a cpu led on the motherboard

Link to post
Share on other sites

I think people are going to ask you to list your hardware.

Some other questions I think most people would ask you.

 

Did you check it with a different monitor? 

Are you using a graphics card or motherboard graphics?

Did you check it with the motherboard graphics if you are in fact using a graphics card.

 

 

Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Sir Pugsolot said:

and am still getting a cpu led on the motherboard

Wait you said dram? 

Specs ?


Fun Fact: The Meshify c is the best case to ever exist.

 

 

Wārudobītā

Spoiler

3100.

B550m TuF plus.

Hyper x rgb 8 gig stick. (MJR or CJR  i still don't know lol).

1650 super.

CX450.

MX500.

NX500.

 

 

 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
3 minutes ago, TofuHaroto said:

Wait you said dram? 

Specs ?

 

4 minutes ago, Intergalacticbits said:

I think people are going to ask you to list your hardware.

Some other questions I think most people would ask you.

 

Did you check it with a different monitor? 

Are you using a graphics card or motherboard graphics?

Did you check it with the motherboard graphics if you are in fact using a graphics card.

 

 

my brothers got a i7-9700kf so am using his graphics card to get display, hes also using corsair vengeance ddr4 3000mhz with a z390-a pro by msi. I've tried reseating everything other than the cpu which I might do next. And i can't do integrated graphics because of kf

Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Sir Pugsolot said:

than the cpu which I might do next.

Reseat the GPU. 

Try with one stick at a time. 


Fun Fact: The Meshify c is the best case to ever exist.

 

 

Wārudobītā

Spoiler

3100.

B550m TuF plus.

Hyper x rgb 8 gig stick. (MJR or CJR  i still don't know lol).

1650 super.

CX450.

MX500.

NX500.

 

 

 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
5 minutes ago, TofuHaroto said:

Reseat the GPU. 

Try with one stick at a time. 

i reseated the graphics card still no display

 

the cpu led is still white the enitre time

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

I think am gonna have to rma the motherboard as nothing seems to allow this thing to boot instead of just powering on

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×