Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
im slice

My PC won’t boot and I need help!

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP


Hey guys, I previously had a build with a b350 tomahawk and i switched it out for a Asus prime X570-p, and i had it working and into windows earlier, but i needed to do some cable management (which is not done so dont roast me) and install a different cpu cooler. After this, it started doing this weird thing where it would turn on for a second when i hit the power button, then turned off. I’m not sure what happened and any help is appreciated.  

Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, im slice said:


Hey guys, I previously had a build with a b350 tomahawk and i switched it out for a Asus prime X570-p, and i had it working and into windows earlier, but i needed to do some cable management (which is not done so dont roast me) and install a different cpu cooler. After this, it started doing this weird thing where it would turn on for a second when i hit the power button, then turned off. I’m not sure what happened and any help is appreciated.  

Clear CMOS.

(Either that or your PSU isn't plugged in correctly to something, is shorting, triggering overcurrent protection, and shutting itself down instantly. So recheck your plugs)


@BlueScope819 so I can see your post

#MuricaParrotGang

"My name is Legion 'Murica Parrot Gang, for we are many."

Mentioned in 8/5/2020 TechLinked

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

Emailed Newegg yesterday and told them about the problem, they said they would replace it with no charge, thanks for everyone who helped!

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×