Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
masonk3127

ssd

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

So I have an omen obelisk i7 8700 and I bought a Sabrent rocket NVMe 4.0 and I receive a pop up saying that i need to install a search engine does anyone know how to fix this issue? 

I'm new to computers and I can easily return the ssd I bought, I just need help with this issue

Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, masonk3127 said:

So I have an omen obelisk i7 8700 and I bought a Sabrent rocket NVMe 4.0 and I receive a pop up saying that i need to install a search engine does anyone know how to fix this issue? 

I'm new to computers and I can easily return the ssd I bought, I just need help with this issue

I can assure you, the physical SSD has nothing to do with the pop-up.


Main: AMD Ryzen 3 1200, Nvidia GTX 780, 16 GB 2667 MT/s DDR4

Secondary: Intel Xeon X5670, Nvidia GTX 660, 24 GB 1333 MT/s DDR3

Server: Intel Xeon X5670, 60 GB 1333 MT/s DDR3-R

Laptop: Intel Core i5-3320M, 16 GB 1600 MT/s DDR3

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

So my pc came with a stock Toshiba m.2 NVMe ssd that is B+M, I also bought a new m.2 ssd and noticed it was just an M could that be a reason my pc won't boot with that one in?

I've been looking around the internet for a m.2 B+M that isn't SATA and I can't seem to find one 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×