Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Akshay07V

Youtube not working on android tv. Please help.

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

I have Sony Bravia KDL 43W950C. After I updated android a few days back, youtube is stopped working properly. It launches, loads all the thumbnails properly, but after I click on a video, it plays for one second and freezes, if I skip to the middle of the video, it plays one second and then stops again. TV is my primary source of entertainment right now, so please guide me if you know any fixes for my problem. 

 


 Newbie. Please forgive me if I say anything wrong. 

Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Akshay07V said:

Yes I did try this. It works properly every once in 5 times I switch on the tv(power restart)

If you have to keep resetting your TV to get it to work and clearing the data and cache on the YouTube app doesn't work, you might want to call Sony directly.  Even though it's effectively and Android problem, it is their TV.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
8 hours ago, PineyCreek said:

If you have to keep resetting your TV to get it to work and clearing the data and cache on the YouTube app doesn't work, you might want to call Sony directly.  Even though it's effectively and Android problem, it is their TV.

Ok, will do.Thanks.


 Newbie. Please forgive me if I say anything wrong. 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×