Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Erractic

Internet is horrible

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

hi i have subscribed to 100 mbps but speed is not the issue i play my games and it run 0-20 ping and when i open any other app that uses internet it spikes up to 200ping and then 1000ping then back down for 10 secs and then back up the game is not fun anymore

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

i use  a wireless extender by Tplink and now even when nothing is open and only the game it spikes

 

Link to post
Share on other sites
41 minutes ago, atm0706 said:

Is this a new issue, or an ongoing one with the same service?

I have the exact same problem as this guy, so ill answer what it is with me : It started when people started staying home during quarantine  


CPU: Intel Core i3-4310 @ 3.40 GHz

GPU: Intel HD Graphics 4400

Ram: 1x4GB 800MHz DDR3 

 

Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, GamingSeargent said:

I have the exact same problem as this guy, so ill answer what it is with me : It started when people started staying home during quarantine  

Yeah that's kind of a normal thing. The cable company can only send a finite amount of data through their lines, which you share with your neighbors. When everyone in the neighborhood is online at the same time your speed will go down a bit. I've heard if you pay for a higher data tier, then you will get a larger share of the data but I don't know if that's true.

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, atm0706 said:

Yeah that's kind of a normal thing. The cable company can only send a finite amount of data through their lines, which you share with your neighbors. When everyone in the neighborhood is online at the same time your speed will go down a bit. I've heard if you pay for a higher data tier, then you will get a larger share of the data but I don't know if that's true.

The download and upload speeds seem to be normal however


CPU: Intel Core i3-4310 @ 3.40 GHz

GPU: Intel HD Graphics 4400

Ram: 1x4GB 800MHz DDR3 

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×