Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Ship1617

Comp keeps restarting

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

I'm currently in the process of building my PC. Today I installed the cooler, Ram, CPU, PSU and placed it into the case. I plugged the Cooler into the MOBO and wanted to make sure I wired it correctly so I started up the PC for a second. The PC started fine and after about 15 seconds it restarted itself. It keeps rebooting after 15 seconds, is this because its not recognizing any SSD's, HDD's, or GPU's? I haven't put them in yet? 

Link to post
Share on other sites

@Ship1617

even without ssd/hdd you should be able to get into bios

 

without gpu ? it depends if  you have a cpu with inbuild graphic and monitor is connected to mobo output

 

auto-reboot usually is not due to lack of disk/os as it would just wait for a drive/command etc

 

Maybe start with listing your parts ;) 


Ryzen 5 3600 || Gigabyte Gaming OC RTX 2060 Super || B450A-PRO || G.SKILL Ripjaws 3200MHz CL15 2x8GB

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

I didn’t even have my monitor setup. I was just trying to make sure my fans and stuff were install correctly 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×