Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Arwin.vv

quarintine pc problems

Check if all power cables are plugged in correctly.

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

hey guys its been about two weeks since ive been in quarintine and the bordem had brought me to CABLE MANAGMENT i spent an hour or so tidying up my potato pc and just when i went to boot it i discovered some issues.

 

1. the pc boots on then turns off then boots on again

2. No display information is given 

3. There were no beeps

 

All fans power on and the power led seems to work.

 

Im not sure whats the issue as my pc has been running just fine for a few months now.

Im assuming it may have something to do with the front panel connecters as i dont really understand how that works.

 

I would love some advice as im quite new to pc building.

 

I have provided a video of what occurs during boot :)

 

Happy quarintine

 

Link to post
Share on other sites
Posted · Best Answer

Check if all power cables are plugged in correctly.


"We're all in this together, might as well be friends" Tom, Toonami.

Sorry if my post seemed rude, that is never my intention.

"Why do we suffer a lifetime for a moment of happiness?" - Anonymous

 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
11 hours ago, minibois said:

Check if all power cables are plugged in correctly.

Thanks for the reply ive decided to just re seat the whole computer :)

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  


×