Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Nickqeeps

Msi afterburner won’t apply oc Settings

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Hey guys, I have one problem I hope someone can help. I have a Rx 5500xt from msi (mech 4Gb) every time I try to change the core or memory clock and I press apply it goes back to normal. It shows me 2000mhz, when I change it to 2020 or more, press apply it goes back to 2000. However I can change my fan speeds or power limit. I tried to update drivers but still nothing, when I install the program from evga it won’t even open someone might know how to fix that? I’m really stuck on this one. 

Link to post
Share on other sites
49 minutes ago, Nickqeeps said:

Hey guys, I have one problem I hope someone can help. I have a Rx 5500xt from msi (mech 4Gb) every time I try to change the core or memory clock and I press apply it goes back to normal. It shows me 2000mhz, when I change it to 2020 or more, press apply it goes back to 2000. However I can change my fan speeds or power limit. I tried to update drivers but still nothing, when I install the program from evga it won’t even open someone might know how to fix that? I’m really stuck on this one. 

AMD has Wattman included in their driver which allows you to overclock with much more control, why do you need Afterburner?


Quote or Tag people so they know that you've replied.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×