Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Simon_Sniff

Windows 10 is broken ?

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

broken.PNG.4fabf9fae77a94c5505dadd5953a1c69.PNGSo windows decided to die on me ? not sure what happened but i can't seem to used the top bit of my windows, only happens on one screen atm. Only seems to happen when i drag a window up to the top and expand it then a big white bar appears. Could it be cause it's the latest update of windows ? (windows 10 version 1909)

Programs it does it in:

Firefox

File explorer

Windows Settings

 

Link to post
Share on other sites

image.png.de3d5f91000940114d3166e5c143f86b.png

yes, this is known

 

 

visual glitches aren't uncommon, they usually go away on restarting


this post was sponsored by folding gang. fold today or be a virgin forever.

 

systems:

8700k/2080ti - 8350k/980ti - 4790k/1080ti - 4460/1070ti - r3600/v64 - p9950be/750ti

laptops:

8750h/1060 - 3200u/vIGPU

 

Link to post
Share on other sites

Did you reboot?


F@H
Desktop: i7-5960X 4.4GHz, Noctua NH-D14, ASUS Rampage V, 32GB, RTX2080S, 2TB NVMe SSD, 2x16TB HDD RAID0, Corsair HX1200, Thermaltake Overseer RX1, Samsung 4K curved 49" TV, 23" secondary

Mobile SFF rig: i9-9900K, Noctua NH-L9i, Asrock Z390 Phantom ITX-AC, 32GB, GTX1070, 2x1TB NVMe SSD RAID0, 2x5TB 2.5" HDD RAID0, Athena 500W Flex (Noctua fan), Custom 4.7l 3D printed case

 

Dell XPS 2 in 1 2019, 32GB, 1TB, 4K

 

GPD Win 2

Link to post
Share on other sites

There are seven Windows computers in my house. None of the installs are quite the same.

 

Two of the computers have very close specs.  One has issues with every other update and one has no issues at all.

 

I install from CD. With other methods I get blue screens and random shutdowns.  It was so bad that I am afraid to try another method.

My new Windows 10 CDs are less stable than my old ones so I install with the old and use the keys of the new.


RIG#1 CPU: Intel i7 8086k | Motherboard: ASUS ROG Maximus X Hero | RAM: G.SKILL Ripjaws V Series 32GB DDR4 3200 | GPU: EVGA GeForce RTX 2080 ti FTW3 ULTRA | PSU: Corsair EVGA 1300 G2 | Case: Cooler Master H500M | Cooler: Noctua NH-D15 | SSD: Samsung 970 EVO 2TB | Monitor: LG 38" 3840 x 1600 75hz


RIG#2 CPU: Intel i7 8086k | Motherboard: ASUS ROG Maximus X Hero | RAM: G.SKILL Ripjaws V Series 16GB DDR4 3200 | GPU: EVGA GeForce RTX 2080 ti FTW3 ULTRA | PSU: Corsair RMx1000W | Case: Cooler Master HAF X | Cooler: Noctua NH-D15 | SSD#1: Crucial MX300 2.5" 1TB | SSD#2: Crucial MX500 2.5" 1TB | Monitor: LG 55" 4k B9 OLED TV  

Link to post
Share on other sites

Based on the comments, I might be the only person who actually hasn't had any issues with Windows 10 so far.


CPU: AMD FX-8320 @ 4GHz, 4.3GHz Turbo RAM: HyperX Fury 32GB DDR3

GPU: Nvidia GTX 1050 Ti 4GB                                OS: Windows 10/Linux

Link to post
Share on other sites

-> Moved to Troubleshooting


^^^^ That's my post ^^^^
<-- This is me --- That's your scrollbar -->
vvvv Who's there? vvvv

Link to post
Share on other sites
39 minutes ago, Hakemon said:

Based on the comments, I might be the only person who actually hasn't had any issues with Windows 10 so far.

You're not. I'm not saying I've had no weirdness, I've had my first bluescreen since the Vista days and I had one weird thing with my work PC when it did an update however, that fixed itself on reboot. There are a few things that I'm not a fan of in Windows 10, but once I get an install set up how I prefer it, it's been fine on my 3 personal systems, and the terrible PC I have at work.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×