Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

5 minutes ago, austincanman said:

ok what are the points for 

Adds a bit of competition between people, bragging rights. Something to keep people interested in doing it.


Remember to quote or @mention others, so they are notified of your reply

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
7 minutes ago, Eigenvektor said:

Adds a bit of competition between people, bragging rights. Something to keep people interested in doing it.

oh well i am not doing great lol i have a i5 2gen 

 

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, austincanman said:

oh well i am not doing great lol i have a i5 2gen

If possible, use your GPU, the CPU is a lot slower compared to that. My CPU (3rd gen i5) usually gives something it the low thousands per WU, my RX 480 is easily 50k+


Remember to quote or @mention others, so they are notified of your reply

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
3 minutes ago, Eigenvektor said:

If possible, use your GPU, the CPU is a lot slower compared to that. My CPU (3rd gen i5) usually gives something it the low thousands per WU, my RX 480 is easily 50k+

i cant i guess ?

222.PNG

Link to post
Share on other sites

Do you have it set to fold when idle or the power slider set to Light?


CPU: Intel i7 6700k  | Motherboard: Gigabyte Z170x Gaming 5 | RAM: 2x8GB 3000MHz G.Skill Ripjaws 5 | GPU: Gigabyte Aorus GTX 1080ti | PSU: Corsair RM750x (2018) | Case: BeQuiet SilentBase 800 | Cooler: Corsair H100i AIO | SSD: Samsung 970 Evo 500GB + Samsung 840 500GB | HDD: Seagate Ironwolf 8TB + 2x Seagate Ironwolf 6TB | Monitor: Acer Predator XB271HU + Samsung BX2450

Link to post
Share on other sites
Just now, austincanman said:

i cant i guess ?

222.PNG

There are so many people joining right now that their work servers have problems handing out work. So the issue is probably not with your GPU but rather that it's not getting anything to do. Leave it running and it should eventually get something.

 

If you're curious, open the advanced client (https://foldingathome.org/support/faq/installation-guides/configuration-guide/) and see if there's any problem reported, like missing CUDA etc.


Remember to quote or @mention others, so they are notified of your reply

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
13 minutes ago, Spotty said:

Do you have it set to fold when idle or the power slider set to Light?

nope i am using full power 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
27 minutes ago, Eigenvektor said:

There are so many people joining right now that their work servers have problems handing out work. So the issue is probably not with your GPU but rather that it's not getting anything to do. Leave it running and it should eventually get something.

 

If you're curious, open the advanced client (https://foldingathome.org/support/faq/installation-guides/configuration-guide/) and see if there's any problem reported, like missing CUDA etc.

it is up and running 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×