Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Exonish

Missing Components giving BSOD?

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Hello,

 

I have a Rx 580 from Asus, model Dual Oc 8g

 

As a resume, every time I run a benchmark or game the card gives a BSOD. I change the drivers, same thing, I change the bios, same thing, I make a fresh windows install, same thing, I lower the gpu clocks and the power limit, I gain some seconds before BSOD, I can’t change much memory clock as it gives directly BSOD. 

 

When the BSOD occurs, the system freezes. I was able to see that by connecting another display to my MotherBoard: the screen connected to Gpu shows black and the one from motherboard shows Windows freeze.

 

The Pc doesn’t restart when BSOD.

By manually restarting everything goes back to the beginning.

 

My system:

i3-3220 

300watt 80 plus bronze power supply

250Gb 3,5’ HDD

 

Now, let me show you where I think might be the problem:

 

https://imgur.com/a/Aej2XF2

 

There you can see two photos from a website of the same gpu, and three photos of a close look at the part where I found the missing components in my gpu. Well, I was able to find only one of two, but they looks the same, as you can see from the photo.

 

Do you think that could be the problem?

Are they necessary or is it just my gpu chip dying?

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×