Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
D3monw3st

Dell Poweredge T130 & T630 Reinstallation Issue

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Hello,

Both BIOS systems are quite old and have not been updated. I attempted to update the BIOS through Dell's website, but the BIOS was not recognizing my USB device. The USB device is a USB 2.0 interface formatted as exFat. Additionally, I was unable to read the USB as a bootable drive in the BIOS which prompted me to attempt to update the BIOS. What steps can I take for my USB device to show up and allow me to update my BIOS on both servers.

Thank you.


MFP (My First PC) - Mobo: MSI - X470 GAMING PRO CARBON | CPU: AMD Ryzen 5 2600 X | RAM: Team T-Force Vulcan 16 GB 3000 | STORAGE: Crucial MX500 M.2 500 GB | GPU: GTX 1080 | CASE: Fractal Design Meshify C | FANS: 3 extra Noctura NF-F12 PWM 120mm | PSU: EVGA 750 W Semi-Modular 
MFL (My First Laptop) - 15 inch Mac Book Pro w/ Touch Bar 
OD (Old Desktop) - 5k iMac 27 inch

 

 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
Just now, Electronics Wizardy said:

try using fat, most bioses don't want exfat.

 

 

Okay, so just regular Fat32?


MFP (My First PC) - Mobo: MSI - X470 GAMING PRO CARBON | CPU: AMD Ryzen 5 2600 X | RAM: Team T-Force Vulcan 16 GB 3000 | STORAGE: Crucial MX500 M.2 500 GB | GPU: GTX 1080 | CASE: Fractal Design Meshify C | FANS: 3 extra Noctura NF-F12 PWM 120mm | PSU: EVGA 750 W Semi-Modular 
MFL (My First Laptop) - 15 inch Mac Book Pro w/ Touch Bar 
OD (Old Desktop) - 5k iMac 27 inch

 

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×