Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Josiah_L

Front USB 3.0 Ports on new case won't work

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

I moved my PC parts to a new case and for some reason the front usb 3.0 ports wont work (there is two of them) One is not powered at all, the other one has power (only powers small devices such as USB and a non gaming mouse) but doesn't get detected by Windows. I tried playing around with the USB 3.0 Header by unplugging and plugging it in and moving it around to see if it would work but it does not I made sure that it was properly sitted. I am not so sure what to do at this point so I really need help so I can start playing again! My case is a CoolerMaster MB500

 

image.png.fefaa1c828e57a3af2db8aa717e8273f.png

image.png.0cf2d446cb75b0a98fd90b60403dde09.png

Link to post
Share on other sites

Could be the case, could be the mobo, could be the connection of the case to the mobo.


Life is like a bowl of chocolates: there are all these little crinkly paper cups everywhere.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
2 minutes ago, Bombastinator said:

Could be the case, could be the mobo, could be the connection of the case to the mobo.

I might take my PC to where I bought the case and see if they diagnose and fix it 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×