Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Optimusgrime

New build no signal.

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Hey everyone so just built a mini itx pc and had it working but upgraded to a new motherboard, ryzen 2300 and a m. 2 and turned it on, has power but no image yet, I put windows installer onto a USB, and have had no luck yet any ideas? 


Amd fx 8350,asus sabertooth R2,corsair c70,corsair h100i,palit gtx 580,corsair 8gb vengeance Ram,corsair txm 750.

Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, Optimusgrime said:

Hey everyone so just built a mini itx pc and had it working but upgraded to a new motherboard, ryzen 2300 and a m. 2 and turned it on, has power but no image yet, I put windows installer onto a USB, and have had no luck yet any ideas? 

I know it is a stupid question but your display us connected to graphics card instead of MB right lol?(only speaking from experience) and is it possible your graphics card may not be seated properly?

Link to post
Share on other sites

Could you attach a full spec list, and hopefully via pcpartpicker.com?


I WILL find your ITX build thread, and I WILL recommend the SIlverstone Sugo SG13B

 

Primary PC:

i7 8086k (won) - EVGA Z370 Classified K - G.Kill Trident Z RGB - Force MP500 - Jedi Order Titan Xp - The venerated Hyper 212 Evo (with RGB Riing flair) - EVGA G2 650W - Black and green theme, Razer branwashed me.

Draws 400 watts under max load, for reference.

 

Linux Proliant ML150 G6:

Dual Xeon X5560 - 24GB ECC DDR3 - GTX 750 TI - old Seagate 1.5TB HDD - Dark moded Ubuntu (and Win7, cuz why not)

 

How many watts do I need? Seasonic Focus threadUserbenchmark (Et al.) is trash explained, PSU misconceptions, protections explainedgroup reg is bad

Link to post
Share on other sites

Check ram/memory I had dead ram stick when I built my ryzen system last month.

 


My Setup

Build Name: DarkFlash

OS: Windows 10 Pro 64-bit

Monitor: AOC CQ32G1 32" Curved QHD 2560x1440 VA 144hz 1ms

Chassis: EVGA DG-87

Motherboard: Asus TUF Gaming X570 Plus [Wi-Fi]

CPU: Ryzen 9 3900x @ 4.25Ghz -0.1000 Vcore Offset

CPU Cooler: EVGA CLC 360mm AIO w/ 3x120mm Corsair ML Pro RGB Fans

Memory/RAM: HyperX Predator RGB DDR4 4x8GB 32GB 3200Mhz 1600mhz FCLK @ D.O.C.P.

GPU: EVGA GeForce GTX 1070 Ti FTW2 8GB OC @ +130 Core +250 Memory

PSU: EVGA Supernova 1000w G3 w/ custom modmesh black & blood red cables from cablemod

Boot/OS SSD: Samsung 970 EVO Plus 500GB

BIggest Game SSD: Samsung 850 EVO 250GB

Game SSD: Samsung 850 Pro 256GB

Performance/Editing HDD: Western Digital Black 1TB

Storage HDD: Western Digital Blue 1TB

Mouse: Razer Lancehead Tournament Edition

Mouse Pad: Razer Firefly Cloth Edition

Keyboard: Razer Ornata Chroma

Microphone: HyperX Quadcast

Headset: HyperX Cloud II

Eyewear/Glasses: Gunnar Optiks Razer FPS

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
6 hours ago, Fasauceome said:

Could you attach a full spec list, and hopefully via pcpartpicker.com?

Hi there I will make a list ASAP just at work but got a feeling its the m. 2 not connected correctly maybe as first time doing it lol 


Amd fx 8350,asus sabertooth R2,corsair c70,corsair h100i,palit gtx 580,corsair 8gb vengeance Ram,corsair txm 750.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
6 hours ago, Trystanrak said:

I know it is a stupid question but your display us connected to graphics card instead of MB right lol?(only speaking from experience) and is it possible your graphics card may not be seated properly?

Hi buddy yeah attached to gpu and il make a video or photos up as I have power to the card as its fans are spinning but il re seat it 


Amd fx 8350,asus sabertooth R2,corsair c70,corsair h100i,palit gtx 580,corsair 8gb vengeance Ram,corsair txm 750.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

hey everyone thanks for all the posts and ideas but i stupidly didnt have the ram seated properly so booted up straight away. thanks again

 


Amd fx 8350,asus sabertooth R2,corsair c70,corsair h100i,palit gtx 580,corsair 8gb vengeance Ram,corsair txm 750.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×