Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Twilight

weird glitch when trying to log in using tor browser

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

i tried to sign in to the forum from the Tor browser, and i had to sign in twice. the first time it just brought me back to the sign in screen, the second time it worked.

 

i'm just using Tor because not being tracked seems very appealing lol, i get that it causes problems on some websites.

 

i'm using Tor 9.0.4 on Windows 10.


They/Them 

Phone: Nokia 7.2 | 128GB | Android

Laptop: Apple MacBook Pro | Core i5 7360U | Iris 640 | 8GB RAM | 120GB SSD | macOS

Gaming PC: Asus Prime Z370-P | Core i3-8100 | R9 290X | 16GB RAM | 250GB SSD | Bitfenix Whisper | Windows 10

Link to post
Share on other sites

My guess is either that the browser doesn't readily accept cookies, or that you triggered a Cloudflare check (login requests are aggressively screened because there have been some brute force attempts recently). Either way, we don't officially support Tor browser, so weird issues like this won't get fixed (investigating would take a while, but it's used by so few people that it's not worth it).


HTTP/2 203

Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, Twilight said:

'm just using Tor because not being tracked seems very appealing lol,

You can get around trackers in other browsers, to an extent.


A girl who loves to love.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×