Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
PunkmeisterDuy

DaVinci Resolve Won't Detect Audio Devices

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Background:
Hey, so I am using Arch Linux, and I am using Da Vinci Resolve 16 Beta(non studio). I have to use the beta version since I cannot install regular da vinci resolve 16 on Arch. I am using headphones connected to the integrated sound board on motherboard. I am a new Arch User from windows and Da Vinci Resolve User from Premiere Pro

 

Problem:

I cannot hear audio from da vinci resolve and I tried going to preferences, then Video and Audio I/O and Da Vinci did not detect any audio devices. I tried doing speaker config, but Da Vinci still did not detect device.

 

Screenshot_20200209_034837.png

Link to post
Share on other sites

Do you see audio indicators moving when playing the clip? I've had this issue on Windows every time after installing new versio. I've had to reinstall whole software again to fix it.


^^^^ That's my post ^^^^
<-- This is me --- That's your scrollbar -->
vvvv Who's there? vvvv

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
18 minutes ago, LogicalDrm said:

Do you see audio indicators moving when playing the clip? I've had this issue on Windows every time after installing new versio. I've had to reinstall whole software again to fix it.

Yes I do see audio indicators when playing the clip near where the mixer is.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×