Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
begginer_123

Internet speed isnt stable

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Hi everyone,

i have recently been getting a problem with my internet I use a Asus RT-N12+ that is connected to my main router a Tundra Titanium-24 my asus router that is set on repeater mode, (Budget router) used to pull thru 6-8mb but with time its starting to slow down to 70kb/s, issues started occuring where i had to factory reset my Asus router for it to get any speed. My Tundra router works fine, but moving it to my pc isnt an option as it is connected to the TV. I use an Asrock G41MH/USB 3 motherboard and a CAT6 Lan cable. Internet speed test shows 30mb/s (Im not good at this at all).

 

mAY THE INTERNET GODS HELP ME.png

Link to post
Share on other sites
Just now, begginer_123 said:

Hello,

 

I think you want to remove that IP.


Don't forget to quote (arrow bottom left of the message) or use name tag (@name) for us to see your answer.

 

 

Spoiler

My computer

CPU : I7-8700k, All core 5.1GHz 1,285v, 4.9GHz uncore

CPU cooler : Noctua NH-U14S

GPU : Sapphire Nitro+ Radeon RX Vega 64

Motherboard : Gigabyte Z390 Aorus Ultra

RAM : 32GB Corsair Vengeance RGB 3600 MHz CL15

SSD : Samsung 850 EVO-Series 500GB 2,5" + Sabrent Rocket 1TB M.2

HDD : Seagate BarraCuda 4TB 3,5" 5400RPM

Case : Phanteks ECLIPSE P600S Black 

PSU : Corsair HX Platinum 850W

Others : Noctua NF-F12 PWM chromax.black.swap x3 top exhaust

Noctua NF-A14 PWM chromax.black.swap x3 front intake, x1 rear exhaust, x1 on the CPU cooler

Noctua NA-HC6 chromax.black on the CPU cooler

 

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Plouffe said:

Hello,

 

I think you want to remove that IP.

SE̼͍̭͔̳̻͝Ǹ͓̯̘̭ͅD̼̺͉̰̤I̺͔͜N̲͓G͔̜̯̰̗͚ ͚̘͉͍̠T̞͚H̶̭̳̲̠̰̖E͇͍͔̦͓ ̷͖P͍͡A̧͇̰C̭K̰̜͖̦̩͟ͅÉ͎̫͍̹͚͓̪TS҉̩̮̭

this post was sponsored by folding gang. fold today or be a virgin forever.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
1 minute ago, yaboistar said:
SE̼͍̭͔̳̻͝Ǹ͓̯̘̭ͅD̼̺͉̰̤I̺͔͜N̲͓G͔̜̯̰̗͚ ͚̘͉͍̠T̞͚H̶̭̳̲̠̰̖E͇͍͔̦͓ ̷͖P͍͡A̧͇̰C̭K̰̜͖̦̩͟ͅÉ͎̫͍̹͚͓̪TS҉̩̮̭

Done and done.

Link to post
Share on other sites

I get same problems with new router not in repeater mode, but working by itself...even replaced it with same one, cuz it's a free service, and still speed goes to none sometimes...what's even worse I can only get a signal if I use external antenna. Huawei B715...

Might be hardware to blame, wonder if routers can overheat... Or is it just interference from neighbour router...

You gotta make sure your own routers don't use same wifi channel, or you only use Ethernet cables?

Link to post
Share on other sites

Are you using wired or wireless?

If you've already tried resetting the ASUS you can check cables or try replacing the unit to see if it makes a difference.


Guides & Tutorials:

VFIO GPU Pass-though w/ Looking Glass KVM on Ubuntu 19.04

A How-To Guide: Building a Rudimentary Disk Enclosure

Three Methods to Resetting a Windows Login Password

A Beginners Guide to Debian CLI Based File Servers

A Beginners Guide to PROXMOX

How to Use Rsync on Microsoft Windows for Cross-platform Automatic Data Replication

A How To Guide: Setting up SMB3.0 Multichannel on FreeNAS

How You can Reset Your Windows Login Password with Hiren's BootCD - (Depreciated)

 

Guide/Tutorial in Progress:

How to Setup Drive Sharing in Windows 10

 

In the Queue:

How to Format a HDD/SSD in Windows

How to Flash a RAID Card to IT Mode

 

Don't see what you need? Check the Full List or *PM me, if I haven't made it I'll add it to the list.

*NOTE: I'll only add it to the list if the request is something I know I can do.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×