Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
HyukMoon

Is it my motherboard?

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

I have been dealing with weird frame drops and lag during any game, even league of legends and dota (note that my pc used to handle gtav and other heavier games at 1080/60fps before the lag appeared). It has been over 2 months, I tried every fix and trick i came across the web with no solution. So, I decided to upgrade my cpu and gpu but the lag is still there. Does that mean my mobo is at fault? or can it be just a software issue? The issue seems to go away after i restart my pc for some reason....i'm clueless as to what it could be now. 

 

In game both cpu and gpu run lower than 55C and the usage fluctuates between 10% and 30% for the gpu while the cpu stays around 12%

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
On 1/21/2020 at 3:21 AM, 191x7 said:

Which hardware?

2700x amd ryzen

2060 rtx gigabyte 8gbs

gigabyte  ga-ab350-gaming 3 mobo

16gbs ram

 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
On 1/21/2020 at 7:39 AM, The89Lunder said:

Have you tried updating the drivers for your motherboard and graphics card?

yes everything was/is up to date. I even went back a couple update versions on both cpu and gpu to see if it was something with the newer updates but no luck. 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×