Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Dorinfilip

Im getting bsod should i replace my mboard

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

So i've build my pc about half a year ago and now im getting bsod evry 5-10 mins after turnig on my pc the specs are cpu: ryzen 5 3600,gpu:gtx 1050 mboard :asrock b450m steel legend and 8 gb of ram ,power supply: gamemax ge 700 80 plus bronze .

I tried 3 drives and its happening this in every drive i did memetest 86 and there are no errors and i did a bios update and all the drivers are installed.

Help 

Link to post
Share on other sites

What bsods?


𝓗𝓲 𝓱𝓸𝔀 𝓪𝓻𝓮 𝔂a

Link to post
Share on other sites
Just now, Dorinfilip said:

Blue screen of death

Well yeah, but what error codes?


𝓗𝓲 𝓱𝓸𝔀 𝓪𝓻𝓮 𝔂a

Link to post
Share on other sites
19 minutes ago, Dorinfilip said:

Random every time

You’ve never gotten any formality in the bsods?

 

its probably your Windows install 


𝓗𝓲 𝓱𝓸𝔀 𝓪𝓻𝓮 𝔂a

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
2 minutes ago, Slottr said:

You’ve never gotten any formality in the bsods?

 

its probably your Windows install 

Wdym i reinstalled windows more than 5 times

Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, Dorinfilip said:

Wdym i reinstalled windows more than 5 times

Never said if you were reinstalling or not. Just that you used different drives. 
 

What bsods have you gotten?

 


𝓗𝓲 𝓱𝓸𝔀 𝓪𝓻𝓮 𝔂a

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
6 hours ago, homeap5 said:

Memtest or not, use only single ram stick for test.

 

If your memory is overclocked (X.M.P), disable it.

yes i did the memtest there are no errors and i tried with xmp on and off

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
2 hours ago, homeap5 said:

Do you try with that single ram stick just in case?

 

Motherboard or PSU is very unlikely.

 

now i just wanted to try and see if its still doing and i got a bluescreen and now im stuck in a boot loop  cant even make it in to the troubleshoot menu 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×