Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Cheapassgamer

I Need Help PC Is Not POSTing

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP
9 minutes ago, Cheapassgamer said:

IT Turns On Then Off And Then On and stays On but no output, i double checked the ram also

Ok.... it is POSTing now but this sound is heard?is it just electrical interference or an acute problem?

Voice 003.m4a

Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Cheapassgamer said:

Ok.... it is POSTing now but this sound is heard?is it just electrical interference or an acute problem?

Voice 003.m4a 128.33 kB · 2 downloads

Specs please 


   @Whiro tag or quote will do the trick 
i5 3570K @ 4.7Ghz  |  AsRock Fatal1ty Z77 Performance  |  Corsair Vengeance 16GB 1600MHz  |  ASUS Strix GTX 970 OC  |  Phanteks P400S TG  (mesh panel) |  EVGA 500W1  |  Storage: Corsair 60GB SSD (boot), Gigabyte 120GB SSD, WD 2Tb HDD | Cooling: Custom loop

                EKWB EK-XRES 140 Revo D5 RGB PWM

                EKWB EK Supremacy Evo , naked die

                EKWB EK Thermosphere 

                EKWB EK CoolStream PE 360

                EKWB EK Coolstream SE 120

                EKWB EK Vardar 120s  x6

                EKWB EK STC Classic 10/16  x10

                EKWB EK DuraClear Tubing 16/10

                EKWB EK CryoFuel Acid Green

 

                                          WHIRO

         THE FIRST OF DEATH AND DARKNESS

 

        He feast on the dead to inherit their power

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
On 1/19/2020 at 9:09 PM, Whiro said:

Specs please 

AMD Athlon 200ge 

8GB RAM DUAL CHANNEL 

NO GPU DEDICATED 

MSI A320M PRO-VD/S MOTHERBOARD 

CORSAIR VS450 PSU

WD BLUE 1 TB

 

Link to post
Share on other sites
34 minutes ago, Cheapassgamer said:

AMD Athlon 200ge 

8GB RAM DUAL CHANNEL 

NO GPU DEDICATED 

MSI A320M PRO-VD/S MOTHERBOARD 

CORSAIR VS450 PSU

WD BLUE 1 TB

 

Maybe it is due to the led but could it be you're using 2 different memory sticks?

The high pitch, is it from the harddisk or from the cpu fan?

You may have to adjust the cpu fan configuration in the bios.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×