Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Motion

Line going through Twitch stream

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Not sure how well you can see it but there always seems to be a line going through the screen/ pixels missing or some shit and was wondering if anyone knows why. Started randomly one day and only happens when I watch streams on 1080p

streammess.png Also, only happens on Twitch streams, doesnt happen on Youtube or when gaming.

Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, Motion said:

Not sure how well you can see it but there always seems to be a line going through the screen/ pixels missing or some shit and was wondering if anyone knows why. Started randomly one day and only happens when I watch streams on 1080p

streammess.png Also, only happens on Twitch streams, doesnt happen on Youtube or when gaming.

try another browser ie. firefox. You could take a screenshot.


CPU: Intel i7 9700K@5.3GHz SC/DC, 5.1GHz QC, 5.0Ghz All core, AVX offset 0| Motherboard: Asus Maximus XI Hero | RAM: Patriot Viper Steel 2x8gb@3600Mhz 14-14-14-29, 1N, 1.45V| 

PSU: EVGA SuperNova 750 G3 | Mon: Samsung C27HG70 27" 144Hz Freesync - G-Sync compatible(ish) | GPU: EVGA 1080ti SC Black Edition w/ G12 bracket | Sound: Odac + Fiio E09K | 

Case: Fractal Design R6 TG Blackout | Storage: Corsair MP510 960gb | Cooling: CPU: Kraken X62 - GPU: Kraken X42 - both with Noctua NF-A14's |

Ryzen rig for LAN/Backup

Link to post
Share on other sites

I've been seeing this a lot more recently from other streamers as well.. you can see when playing apex there's a random line that goes through the ready up section and it like cuts pixels or looks off.43c1dfff52c96b5e7b641b6024e2ccf1.png.b1ae52f15d21ed03fcf8e3e097bba7eb.png

 

 

any ideas why this happens?

seems to mainly happen in Chrome.. but why? it's fine on Microsoft Edge and arn't the 2 supposed to basically be the same thing these days since they partnered up or something?

Link to post
Share on other sites

Have same bug. Example image below. Top row of items text all got "eaten" by that few pixels height horizontal line.

Can confirm that this is happening only on chrome (firefox completely fine) and only on twitch (youtube on chrome completely fine).

 

Also figured out how to fix this. Caused by "hardware acceleration" in chrome options. In my case it was disabled and I had this bug. Enabled it - and bug is gone. Disable it again - and it will come back, so I can reproduce it anytime now basically.

 

Don't wanna use hardware acceleration tho, so I messaged twitch support about it, waiting for response for now. If you guys can check if that fix working for you it will be great, and if it's working maybe contact twitch support too? More tickets = faster bug fix usually :)

twitch chrome bug.PNG

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×