Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Dynamite_Tech

Laptop shows very strange colors

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

My toshiba satellite laptop works for about 3 minutes after booting, then shows these kind of colors and completely freezes (these 2 pixel clusters are permanently dead) it has pentium T3200 @ 2ghz, 4gb ddr2 memory and amd radeon mobility 3470hd

This laptop works only plugged in, faulty battery, i booted with and without it inserted and same result, is this a faulty gpu or is it display related?

20191112_001447.jpg

20191112_000740.jpg


Spoiler

Thanos didn't die

 

Link to post
Share on other sites

try to get linux installed onto a usb. does the issue still happen?

 

does the issue happen if you sit in the bios?

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
1 hour ago, Saksham said:

try to get linux installed onto a usb. does the issue still happen?

 

does the issue happen if you sit in the bios?

No, nothing happens when I am in the bios, is just fine, maybe a driver issue? But i don't have enough time to do anything to a driver within the 1 to 3 mins i have


Spoiler

Thanos didn't die

 

Link to post
Share on other sites

Definitely GPU related, probably not the panel.


ur local linux fanboy, daily driver of kubuntu non-LTS (no compositing of course). graphical interfaces are for the weak, i am the weak

Link to post
Share on other sites

have you tried ddu if you can get to it fast enough?

do you have nvidia/amd gpu or is it just intel integragted?

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×