Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
xDanielxOossiex

RDR2 pc, no sound

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

So I just started playing RDR2, but the game plays no sounds. Only when you launch the game and see the 2 shotgun shells being loaded and shot, there is sound. After that, no more sound. No menu sound and no voice or envoironmental sounds.

This really annoys me because I also had to wait like an hour because it had to be decrypted first.


Main gaming pc: Phanteks Eclipse P400S (RGB) - EVGA Nvidia GeForce GTX 1070 8GB FTW - i7 4790K - Cooler Master Hyper 212 EVO - Gigabyte Z97P-D3 - ADATA XPG v2 8GB RAM + 16GB HyperX Fury 1600Mhz  - Kingston HyperX 240GB SSD - be quiet! Pure Power 9 600Watt - Seagate 1TB HDD - Seagate 2TB HDD

 

Gaming laptop: ASUS GL552VW: i7 6700HQ - GTX960M 2GB - 8GB DDR4 2166Mhz RAM - 1TB 7200RPM HDD

Link to post
Share on other sites

Check your sound device in setting, both my PC rig and laptop launched the game no problem

 

Do you use soundcard, DAC or onboard audio?


PC Rig: GOLDEN HOUR

CPU: AMD Ryzen 7 2700X 4GHz @ All Cores -- Motherboard: ASUS X470 TUF Plus Gaming -- RAM: G-Skill Trident Z 32GB (16x2) DDR4-3200 

SSD#1: Samsung PM981 256GB -- HDD: Seagate Barracuda 2TB -- GPU: ASUS ROG STRIX RTX 2070

PSU: Seasonic Focus 650W 80 Plus Gold -- Case: Xigmatek Venom

Monitor: Dell P2719H -- Keyboard: IKBC CD87 Cherry MX Blue -- Mouse: Logitech G603 Lightspeed

 

Phone: Samsung Galaxy Note 10 Plus

Laptop: Lenovo ThinkPad X1 Extreme - i7 8750H | 32GB DDR4-2666 RAM | 1TB SSD | 4K HDR With Dolby Vision

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
1 minute ago, SeraphicWings said:

Check your sound device in setting, both my PC rig and laptop launched the game no problem

 

Do you use soundcard, DAC or onboard audio?

1. I have, the right one is selected.

 

2. Onboard audio (Steelseries Arctis 7 wireless headset)


Main gaming pc: Phanteks Eclipse P400S (RGB) - EVGA Nvidia GeForce GTX 1070 8GB FTW - i7 4790K - Cooler Master Hyper 212 EVO - Gigabyte Z97P-D3 - ADATA XPG v2 8GB RAM + 16GB HyperX Fury 1600Mhz  - Kingston HyperX 240GB SSD - be quiet! Pure Power 9 600Watt - Seagate 1TB HDD - Seagate 2TB HDD

 

Gaming laptop: ASUS GL552VW: i7 6700HQ - GTX960M 2GB - 8GB DDR4 2166Mhz RAM - 1TB 7200RPM HDD

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

Okay, I restarted my pc, launched RDR2 back up, first off no sound again, but then randomly there was game sounds. Seems legit..


Main gaming pc: Phanteks Eclipse P400S (RGB) - EVGA Nvidia GeForce GTX 1070 8GB FTW - i7 4790K - Cooler Master Hyper 212 EVO - Gigabyte Z97P-D3 - ADATA XPG v2 8GB RAM + 16GB HyperX Fury 1600Mhz  - Kingston HyperX 240GB SSD - be quiet! Pure Power 9 600Watt - Seagate 1TB HDD - Seagate 2TB HDD

 

Gaming laptop: ASUS GL552VW: i7 6700HQ - GTX960M 2GB - 8GB DDR4 2166Mhz RAM - 1TB 7200RPM HDD

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×