Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
GoliathsDownfall

Blue Snowball ICE won't appear on Pop! OS

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

I recently switched from Windows to Pop! OS. I want to start streaming and making talk videos, but my Blue Snowball ICE will not show up in any software (including Pavucontrol). I've had this mic through 3 OS's and it seems that the only one that's ever not given me trouble was MacOS. Is there any way I can get it showing up so I can use it? I really don't want to have to buy a new mic when I have one that I like.

Link to post
Share on other sites

This confuses me as I myself have a Blue Snowball (Ubisoft Black) that worked fine (if not better than other microphones I have had in the past) on Pop!_OS specifically. Are you sure the software is set up right and that everything with your snowball is in working order?

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
6 hours ago, SafyreLyons-5LT said:

This confuses me as I myself have a Blue Snowball (Ubisoft Black) that worked fine (if not better than other microphones I have had in the past) on Pop!_OS specifically. Are you sure the software is set up right and that everything with your snowball is in working order?

I'm pretty sure. I'm still fairly new to the OS and the Linux community, but most things I've seen have just said it's plug and play. 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×