Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
teddygala

floatplane - video missing :(

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Checking both YouTube and floatplane, I couldn't help but notice that a new video was added to YouTube and not floatplane. Had it been the first time this has happened, I wouldn't have cared. But it already happened with a tech linked and floatplane support couldn't have cared less. Echoing this, yesterday, the wan show wasn't working on floatplane for EU viewers. Honestly, I'm just disappointed because we pay for this. :( I guess I just expected better from them. 

Screenshot 2019-09-28 at 22.44.51.png

Screenshot 2019-09-28 at 22.52.30.png


I lEgIt hAvE nO IdEa FoR mY sIgNaTuRe

(old me was cringy I'm sorry)

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
1 hour ago, LinusTech said:

Let me find out where that video is. 

 

Floatplane is still beta and I know what happened with that tech linked episode is the site uploaded was down... 

 

Linus

Thanks for the reply. 
What about the wan show not working on floatplane yesterday? 


I lEgIt hAvE nO IdEa FoR mY sIgNaTuRe

(old me was cringy I'm sorry)

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, VideoJohn said:

It happened again with overclocking 10 years old computer video.

Yeah I was thinking this as well, it's on YouTube but again nothing on floatplane. Any idea @LinusTech?

 

Edit: Oooopppsss! Sorry, Jono said it had been on floatplane! I didn't see it, sorry all! Sorry Linus!

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×