Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
izaini

No Video Output

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

I was upgrading my CPU from a i5 6400 to a i5 9500 and and after I did that I was getting No Signal on my monitors despite them being plugged in. I've tried re seating the RAM and the GPU. I've tried with and without the GPU. I've tried different cables in various places. I even tried switching back to the old motherboard and CPU and still no video output. It's not the monitors and It's not the video cables... what is the issue? PLEASE HELP!

 

Specs:
ASRock B365 Pro4 (New Motherboard)

MSI B150 (Old Motherboard)

Intel Core i5 9500 (New CPU)

Intel Core i5 6400 (Old CPU)

AMD RX480

EVGA 650W GQ

 

Link to post
Share on other sites

Can you get into BIOS


My sound system costs more than my PC.        Check out my S340 build log "White Heaven"        The "LIGHTCANON" flashlight build log        Project AntiRoll (prototype)        Custom speaker project

Spoiler

Intel i7 4790k | ASUS GTX770 | ASUS Sabertooth Z97 Mark S | Corsair Vengeance Pro 32GB | NZXT S340 | Seasonic Platinum 760 | modded H100i | Ducky ONE White TKL RGB | Logitech MX Master 2S | 2x Samsung 850 Pro 512GB | WD Red 4TB Samsung 58" 4k TV | 2x Behringer NEKKST K8 | BIC Acoustech H-100II | Scarlett 2i4 | 2x AT2020

 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
Just now, Enderman said:

Can you get into BIOS

As far as I know, no? I have no way of telling since it gives no video output but the fans are spinning and the lights are on.

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, izaini said:

As far as I know, no? I have no way of telling since it gives no video output but the fans are spinning and the lights are on.

Have you tried spamming delete or F2 or whatever right after pressing the power button?


My sound system costs more than my PC.        Check out my S340 build log "White Heaven"        The "LIGHTCANON" flashlight build log        Project AntiRoll (prototype)        Custom speaker project

Spoiler

Intel i7 4790k | ASUS GTX770 | ASUS Sabertooth Z97 Mark S | Corsair Vengeance Pro 32GB | NZXT S340 | Seasonic Platinum 760 | modded H100i | Ducky ONE White TKL RGB | Logitech MX Master 2S | 2x Samsung 850 Pro 512GB | WD Red 4TB Samsung 58" 4k TV | 2x Behringer NEKKST K8 | BIC Acoustech H-100II | Scarlett 2i4 | 2x AT2020

 

Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, izaini said:

I've tried with and without the GPU.

Do you mean that you have actually taken the GPU out? If not, try using the integrated graphics with the GPU taken out. I had a similar problem, and it ended up being that my motherboard BIOS was out of date and I had to update it to support my GPU


Current PC: i5-3570, Gigabyte GA-B75M-D3H, 12 GB RAM @1333 MHz, Sapphire RX 460. 240GB Crucial BX500, 500GB Seagate HDD, Antec Truepower Classic 650W

Peripherals: Old Logitech mouse, Redragon K552-R Kumara, LG Flatron W2353V, Sony ZX770BN headphones.

Laptop: Dell Latitude E5470 upgraded by my store (i5 6300U, 8GB DDR4 @2133, 500GB SSD)

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
Just now, Mr_Argon said:

Do you mean that you have actually taken the GPU out? If not, try using the integrated graphics with the GPU taken out. I had a similar problem, and it ended up being that my motherboard BIOS was out of date and I had to update it to support my GPU

I have tried with the GPU out and the HDMI cable plugged into the motherboard.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
8 minutes ago, Enderman said:

Have you tried spamming delete or F2 or whatever right after pressing the power button?

I did and nothing happened.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

The EZ DEBUG LED on the old motherboard is lighting up DRAM After a google search it seems like the issue is its not detecting ram.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×