Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
SeerzAbyss

Cant get my gpu to work via displayport but it works fine with HDMI

Recommended Posts

31 minutes ago, SeerzAbyss said:

Anyone know where i can start troubleshooting this issue?

 

Zotac Gefore 1060 6gb

Try a different DP cable.  Or try a different video card DP port.


Asus Sabertooth x79 / 4930k @ 4514 @ 1.408v / Gigabyte WF 2080 RTX / Corsair VG 64GB @ 1915 @ 9CL & AX1600i & H115i Pro @ 2x Noctua NF-A14 / Carbide 330r Blackout

Scarlett 2i2 Audio Interface / KRK Rokits 10" / Sennheiser HD 650 / Logitech G Pro Wireless Mouse & G915 Linear & G935 & C920 / SL 88 Grand / Cakewalk / NF-A14 Int P12 Ex
AOC 40" 4k Curved / Samsung 40" 4k TV 120 MR / LaCie Porsche Design 2TB & 500GB / Samsung 950 Pro 500GB / 850 Pro 500GB / Crucial m4 500GB / Asus M.2 Card

Link to post
Share on other sites

It's possible DP is in deep sleep on your monitor and won't come back on.

 

Unplug your monitor for 10-15 minutes (literally unplug it from the wall, just turning the monitor off won't work).

Plug the monitor back and try again.


If you need help with your forum account, please use the Forum Support form !

VPN server guide

NiceHash Mining Guide

Ethereum Mining Guide

Spoiler

My Gaming Rig - Motherboard: MSI Z370-A PRO CPU: i7-8700 RAM: 32GB DDR4 2400(4x8GB) GPU: Gigabyte GTX 1060 3GB OS SSD: 240GB Avexir E100 Storage: 1x 1TB Seagate PSU: Seasonic G650 OS: Windows 10 Pro 64bits Monitor: Acer 21in G205H + Lenovo 21in

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×