Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
xdeathshot20

getting pi hole to acually work

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

ok so i installed pi hole onto a rasberry pi.  The pi has a static ip address.  When i log into the pi hole console, it says that there are 3 clients, my router which i changed the dns server to the same as the pi, local host, and my nas for some reason.  Now how do i get the pi hole to acually work.  The reason why i made it was to get rid of adds on all my devices and help speed up my internet even if its not by much.  any help would be appreciated as this is not my area of epertiece.


Current Rig=  AMD Ryzen 5 2600x, Asus Prime x470-pro, Asus strix gtx 1070 ti, 32gb Corsair Vengence Pro RGB 3000hz White, EVGA 750 P2 PSU, 500gb samsung 860 evo, 2tb seagate firecuda sshd,  NZXT H700i, EK Supremacy evo am4 RGB, EK strix 1080 full cover block, EK X-Res 140 d4 pump, EK SE 240mm Rad, EK SE 280mm Rad

Link to post
Share on other sites

You set the DNS and Gateway addresses of the devices you want to run through Pi Hole to your Pis IP.


Main Rig:-

Ryzen 7 3800X | Asus ROG Strix X570-F Gaming | 16GB Team Group Dark Pro 3600Mhz | Samsung 970 Evo 500GB NVMe | Sapphire 5700 XT Pulse | Corsair H115i Platinum | WD Black 1TB | WD Green 4TB | EVGA SuperNOVA G3 650W | Asus TUF GT501 | Samsung C27HG70 1440p 144hz HDR FreeSync 2 | Windows 10 Pro X64 |

 

Server:-

Raspberry Pi 4 Model B running OMV Arrakis and an 8TB Seagate USB 3.0 external HDD

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×