Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
AshleyA19

New pc build no signal help!

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Hi I’ve built a new pc specs are ryzen 3 2200g a320m-s2h motherboard Adata 4x2 gb ddr4 Corsair cx 450watt gpu R7 370 2gb please help monitor no signal!

Link to post
Share on other sites

The motherboard is likely using an ancient BIOS since nobody buys the A320 chipset. Get a store to update it for you or, better yet, return it and get a good one like a B350 or B450

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, AshleyA19 said:

Isn’t there anyway to get it working and thanks 

Not without a 1000 series processor. The A320 chipset is very bad at any rate, so most people won't even bother.

Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, AshleyA19 said:

Isn’t there anyway to get it working and thanks 

Would never recommend a a320 boRd with a new 3rd gen ryzen. Can you return it and exchange for a B450 tomahawk or similar? That board (and others) have USB bios flashback option. (Update bios with USB).

 

your board first of needs the newest bios and for that you’ll need a first gen ryzen cpu as 2nd gen doesn’t get supported either without a bios update 


 

MSI B450 Pro Gaming Pro Carbon AC | AMD Ryzen 2700x 1.35V @ 4.1GhZ  | NZXT  Kraken X52  MSI GeForce RTX2070 Armour | Corsair Vengeance LPX (2*8) 16GB 3200MhZ | Samsung 970 evo M.2Nvme 500GB Boot  / Samsung 860 evo 500GB SSD | Corsair RM550X (2018) | Fractal Design Meshify C white | Logitech G pro WirelessGigabyte Aurus AD27QD 

Link to post
Share on other sites

Contact AMD customer support, tell them your CPU and motherboard, and ask them for the free boot kit they offer. Also, make sure to quote people are use @5x5 so people see your responses


I WILL find your ITX build thread, and I WILL recommend the SIlverstone Sugo SG13B

 

Primary PC:

i7 8086k (won) - EVGA Z370 Classified K - G.Kill Trident Z RGB - Force MP500 - Jedi Order Titan Xp - The venerated Hyper 212 Evo (with RGB Riing flair) - EVGA G2 650W - Black and green theme, Razer branwashed me.

Draws 400 watts under max load, for reference.

 

Linux Proliant ML150 G6:

Dual Xeon X5560 - 24GB ECC DDR3 - GTX 750 TI - old Seagate 1.5TB HDD - Dark moded Ubuntu (and Win7, cuz why not)

 

EVGA G3 thread, BR/BT threadSeasonic Focus thread, S12II/M12II thread, Userbenchmark (Et al.) is trash explained, PSU misconceptions

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×