Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Hello_Please_Help

Why won’t this fit?

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP
15 minutes ago, GekkePietert said:

Aren't those things under the screw heads stand-offs? I think those should be under the bracket l. 

Followed the manual precisely  

 

15 minutes ago, GekkePietert said:

Aren't those things under the screw heads stand-offs? I think those should be under the bracket l. 

 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
1 hour ago, Zagna said:

407846292_Image230.png.957d2177140a9f4564de15d07eed8fbe.png

Like that...

See I don’t gave the very top frame piece because it’s a different cooler, that would be the mounting system for an Intel build

i have an amd build 

question so I tried to swap CPUS, so I tested it swapped my 1600 with an 1800x now the 1800x doesn’t boot, installed my 1600 also doesn’t work! What do you think could be the issue double checked all cables are there 

have suspicion that it could be the power supply because I hear something rattling in it, something could’ve got in but everything power on, and on my mother board I have a EZ DBUG lighting system, and the CPU light is on

Link to post
Share on other sites
49 minutes ago, Hello_Please_Help said:

See I don’t gave the very top frame piece because it’s a different cooler, that would be the mounting system for an Intel build

i have an amd build 

question so I tried to swap CPUS, so I tested it swapped my 1600 with an 1800x now the 1800x doesn’t boot, installed my 1600 also doesn’t work! What do you think could be the issue double checked all cables are there 

have suspicion that it could be the power supply because I hear something rattling in it, something could’ve got in but everything power on, and on my mother board I have a EZ DBUG lighting system, and the CPU light is on

Even with AMD, the screw pillars are supposed to go so that the plastic washers touch the motherboard and after that the mounting plate. You have installed the mounting plate first which then shorts everything on the motherboard.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
4 hours ago, Zagna said:

Even with AMD, the screw pillars are supposed to go so that the plastic washers touch the motherboard and after that the mounting plate. You have installed the mounting plate first which then shorts everything on the motherboard.

What can I do? It’s very confusing I don’t know what I did wrong, there’s so many pieces, and I followed the instruction guide 

Link to post
Share on other sites

To me, it looks like that X shaped thing that you have needs to go on the back of the motherboard and not on top?

 

Hope this helps

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×