Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Assarad

Vega 56 instability

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Greetings,

 

I got a PowerColor Red Dragon Vega 56 on sale for about 240€.

GPU-Z says I have Hynix Memory (RIP)

I instantly went into Overclocking and Undervolting the card for better performance/efficiency

https://gyazo.com/8e42058d56abd081d66cd59ca52c50bb Settings I'm crashing with but went through stresstests just fine

https://pastebin.com/e5wKqGH5 DxDiag.txt

PSU: Corsair RM650i using 2 different power cables

Both Settings went through an hour of FurMark GPU Stresstest and a tons of TimeSpy Benchmarks. Both run stable there. 

As soon as I play WoW I get "no response | wait | force close"

 

Why is WoW kinda crashing with those settings but none of the benchmarks?

Is there a database where I can compare my Vega 56 to other's?

 

Link to post
Share on other sites
21 hours ago, Assarad said:

Why is WoW kinda crashing with those settings but none of the benchmarks?

Is there a database where I can compare my Vega 56 to other's?

What about stock setting? 
What is your max junction temp?
Instability on low load usually related to PSU imo. Is it possible to set fix voltage and frequency?

 

Also i don't recommend Furmark for stress testing. 


| Intel i7-3770@4.2Ghz | Asus Z77-V | Zotac 980 Ti Amp! Omega | DDR3 1800mhz 4GB x4 | 300GB Intel DC S3500 SSD | 512GB Plextor M5 Pro | 2x 1TB WD Blue HDD |
 | Enermax NAXN82+ 650W 80Plus Bronze | Fiio E07K | Grado SR80i | Cooler Master XB HAF EVO | Logitech G27 | Logitech G600 | CM Storm Quickfire TK | DualShock 4 |

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×