Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Okay, so came home today and my PC wont boot, goes directly to BIOS 

 

Its a MSI PC mate board and it (should) boot from my M2 Nvme Mp500 drive, it wont. 

IT detects it, aswell as the other drives.. refuses to boot tho, tried a usb with W10 aswell, nothing.

 

Checked the BBS priorities, not a problem... 

 

Getting a feeling my board is faulty, even tho it detects and Works fine in BIOS... 

Any tips?  IMG_20190625_155313.thumb.jpg.288ed438ffcafdc67e6c46bfca384668.jpg

 

 

 

*Edit 

Its detecting the M2 drive, but just says PCI-E device [Remapping]

 

Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Majazzleren said:

it wont

What error message, if any, is displayed?


So rise up, all ye lost ones, as one, we'll claw the clouds

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
4 minutes ago, Radium_Angel said:

What error message, if any, is displayed?

Spits out zero errors.. just enters setup after 3 sec. 

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Majazzleren said:

Spits out zero errors.. just enters setup after 3 sec. 

Sounds like perhaps the M.2 drive has gone bad?


So rise up, all ye lost ones, as one, we'll claw the clouds

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
Just now, Radium_Angel said:

Sounds like perhaps the M.2 drive has gone bad?

Then why wont it boot from a usb either?  Seems a little odd

 

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Majazzleren said:

Then why wont it boot from a usb either?  Seems a little odd

 

Pull m.2 stick, then try the USB stick.

You are certain the USB is bootable?


So rise up, all ye lost ones, as one, we'll claw the clouds

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
2 minutes ago, Radium_Angel said:

Pull m.2 stick, then try the USB stick.

You are certain the USB is bootable?

Installed Windows with it 3 Days ago, so yes. 

Tried a boot override, seems to just says fuck you and restart. 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

Well after factory reset, swapping drives, overrides and 40+ reboots.. 

 

Now it just booted.. and keeps booting.. something is rotten within' 

Wtf... 

 

Link to post
Share on other sites

Have you cleared CMOS just in case that was a bad Motherboard behaviour, this kind of sh*t happened to me with unstable BIOS update.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×