Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
jrnm

GPU or Windows 10 problems

Recommended Posts

Posted (edited) · Original PosterOP

Good Day all,

I recently picked up a used EVGA 1070ti FTW2 and HB sli bridge to add to my current system have had some problems with windows 10 loading the drivers maybe.  Here is what happens.  I power on my system and windows 10 loads, I get to my sign on screen which appears to be at 800x600 and login.  It usually takes 3-6 restarts/shutdowns for the resolution to revert back to 2560x1440.  I've tried uninstalling and reinstalling  drivers multiple times, updated bios on motherboard  but nothing seems to fix the hickup. Sometimes the gui bios doesnt show the second GPU but have fan spin and rgb lights are on.  EVGA z87 classified MB, i7 4790k, 32gb ram,  wd 500gb ssd, 2 EVGA 1070ti FTW2 in sli driving anasus 27in gsync display via DP.  Any suggestions?  

Edited by jrnm
spelling
Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
17 minutes ago, Crunken said:

Did you uninstall old drivers with DDU?

Currently in process.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
4 minutes ago, jrnm said:

Currently in process.

 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
23 minutes ago, Crunken said:

Did you uninstall old drivers with DDU?

That seems to have fixed the problem.  Thanks for your help.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

After shutting down and leaving for a few hours, the problem persists.

Link to post
Share on other sites

Uninstall all the drivers, re seat the second card and use it as the primary, as in plugging the monitor into it on the bottom card. Then reinstall drivers. 


Main RIg Corsair Air 540, I7 8700k, ASUS ROG Strix Z370-H, G.Skill TridentZ 16GB, EVGA 1080 SC, EVGA 850 GQ, Acer KG251Q 1920x1080@240hz 

 

Spare RIg Corsair Air 540, I7 4770K, Asus Maximus VI Extreme, G.Skill Ares 32Gb, EVGA 1060 SSC, Corsair CX850M, Acer xG270HU 2560x1440@144hz

 

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Buy VPN

×