Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
r2724r16

Quotes are messed up

It's caused by the poster using Grammarly, which can mess up the quote boxes in their editor, and therefore when it gets submitted it remains messed up (it doesn't actually look messed up in the editor, but when it gets sanitised the stuff that was keeping it from not looking bad are removed).

There's nothing I can do about this though unfortunately.

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

iPad Air 2 || iOS 12.3.1 || Chrome Version 74.0.3729.155

 

I haven't been active on this forum for the last week or so, but I've noticed that a bunch of threads have messed up quotes.

 

Here's an example: 

2457C227-1A24-4474-B401-53D61587F485.thumb.png.84b9123295f157b4e4eb112006da5081.png

 

Here's the link to the thread: https://linustechtips.com/main/topic/1069052-name-this-car-part-bmw-e46/

 

Any ideas on why this is happening? Does this have to do with people not quoting others properly or what? Have other people noticed this "bug" recently (the last two or three days)?

 

Thanks!


CPU: Intel® Xeon® X5675 @ 4.62 GHz 1.4V Motherboard: ASUS P6X58-E WS (BCLK: 201 MHz) CPU Cooler: NZXT HAVIK 140 & Noctua NA-SRC10 RAM: Crucial DDR3-1606 8-11-11-28 (2x4GB) GPU: ASUS GeForce® GTX 770 DirectCU II SSD: Samsung 860 EVO 2.5" 1TB HDD: WD Green 3.5" 1TB (7.2K RPM) PSU: Corsair AX860i & White CableMod ModFlex™ Cables Case: Fractal Design Meshify C TG (White) Monitor: Samsung S24D390 23.6" 1080p 60Hz 250 nit PLS (OC'd to 75Hz) Keyboard: Logitech G710+ (Cherry MX Browns) Mouse: Logitech G502 Proteus Spectrum Racing Wheel: Logitech G27

 

Model: ASUS ROG G750JW CPU: Intel® Core™ i7-4700HQ @ 3.4GHz RAM: DDR3-1600 11-11-11-28 (3x4GB) GPU: NVIDIA GeForce® GTX 765M SSD: SanDisk SSD Plus 2.5" 120GB HDD: Toshiba 2.5" 750GB (5.4K RPM) Display: 17.3" 1080p 60Hz 350 nit TN Monitor: Dell E2418HN 24" 1080p 60Hz 250 nit IPS Battery: 88 Wh Mouse: Logitech MK235

Link to post
Share on other sites

I think this is not a bug, but OP of that thread having some issues with breaking quotes. And not fixing it before submitting post. Because it shows same for me.


^^^^ That's my post ^^^^
<-- This is me --- That's your scrollbar -->
vvvv Who's there? vvvv

Link to post
Share on other sites
Posted · Best Answer

It's caused by the poster using Grammarly, which can mess up the quote boxes in their editor, and therefore when it gets submitted it remains messed up (it doesn't actually look messed up in the editor, but when it gets sanitised the stuff that was keeping it from not looking bad are removed).

There's nothing I can do about this though unfortunately.


I don't work for Floatplane Media, so any Floatplane comments that I make are my own and may be incorrect or in conflict with the official view.

 

For Floatplane support, please use the wizard linked in this topic

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×