Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Doddsy7

RGB on Corsair ml120 not working

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

So I recently got a Corsair ml120 fan and it works great cooling wise. However the rgb is not working when it is connected to my rgb hub. Now when I connect it to the motherboard it works fine, but it is not secure so I needed an rgb hub. After connecting it to my commander pro with that 3 pin to 3 pin rgb connector, and plugging the sata power connector in, I plugged in the rgb connector from my fan, but the rgb did not turn on. Any help as to what the problem is would be appreciated

thanks  

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

I have tried connecting the rgb connector from the fan to many other ports, however it has not worked 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

I mean I don’t have it plugged in to a monitor so I will now and get back to you

Link to post
Share on other sites

ML120 or ML120 pro RGB?


Bethesda PC:   R7 3700X  -  Crosshair VIII hero  -  Corsair Vengeance RGB 16GB@3600  -  Strix 1070Ti  -  Samsung 860 Evo 256GB  -  WD Blue 2TB  -  Lian Li PC-011D  -  LTT NH-D15  -  Rm650x

CrumpleBox V3: Xeon X5670  -  MSI X58 Pro-E MS-7522  -  DDr3 6GB@1086  -  GTX 770 Titan Cooler  -  TT smart RGB 700W  -  

DIYPc Cheapo Case  -  120GB Samsung 850 Pro  -  1TB Hitachi@7200RPM  -  DvD drive 😎  -  Good Intel stock cooler

Perhiperals:  Gateway 900p60 monitor  -  Dell 1024x768@75  -  Logi. G403 Carbon  -  Logi. G502  -  SteSer. Arctis 5  -  SteSer. Rival 110

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

Also I don’t think it is being detected on Corsair link after all, so I have no idea now 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

So I tried plugging in my AIO liquid cooler rgb fan into my rgb hub and the rgb did not light up, so does that mean there is an issue with the rgb hub?

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

And then I tried plugging the rgb connector from my ml120 into my pump rgb connector and that didn’t light up either, so does that mean my fan is faulty too?

Link to post
Share on other sites

It'll be in Corsair iCUE. Don't be surprised if that has issues recognizing it though.


Come Bloody Angel

Break off your chains

And look what I've found in the dirt.

 

Pale battered body

Seems she was struggling

Something is wrong with this world.

 

Fierce Bloody Angel

The blood is on your hands

Why did you come to this world?

 

Everybody turns to dust.

 

Everybody turns to dust.

 

The blood is on your hands.

 

The blood is on your hands!

 

Pyo.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×