Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Ayush007

My second gpu working or not

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Hey guys ,

will feel really glad if you will try to sort out my problem 

 

just installed two rtx 2080ti and wanna confirm whether my second gpu is working or not??

 

Need some ideas and suggestion 

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Ayush007 said:

Hey guys ,

will feel really glad if you will try to sort out my problem 

 

just installed two rtx 2080ti and wanna confirm whether my second gpu is working or not??

 

Need some ideas and suggestion 

a) its mostlikely not as most games don't support/work with SLi and Crossfire

b) a Powermeter is the best solution for that.

 

A second Screen and GPU-Z for the GPU is also possible.


"Hell is full of good meanings, but Heaven is full of good works"

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

Thanks for taking interest in my section 

I don’t have power meter but I have  gpuz it shows two gpu enabled but when I run unheaven benchmark it show only one.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
1 hour ago, Stefan Payne said:

a) its mostlikely not as most games don't support/work with SLi and Crossfire

b) a Powermeter is the best solution for that.

 

A second Screen and GPU-Z for the GPU is also possible.

 

Thanks for taking interest in my section 

I don’t have power meter but I have  gpuz it shows two gpu enabled but when I run unheaven benchmark it show only one.

Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, Ayush007 said:

 gpuz it shows two gpu enabled but when I run unheaven benchmark it show only one.

Do you have the SLI/NVlink installed?


Main rig: 8086K // EVGA Z370 Micro // MSI GTX 1080ti Gaming X // 16GB Gskill TridentZ 3200Mhz CL14 // Seasonic Focus+ Gold 650w // a variety of noctua cooling // a total of 2TB of SSDs // Cooler Master Q300L

Secondary rig: 3570K // Asus P8Z77-V LX // Sapphire Pulse RX570 4GB// 16GB HyperX 1600MHz // Cooler Master V650 // 500GB 860 Evo + 2TB BarraCuda // Fractal Meshify C

Audio setup: Audient iD14 // Adam A7X // Sennheiser HD 650 // Sennheiser HD 25-II // Audio Technica M50x

Link to post
Share on other sites

Gotta turn it on. Also would have to have an amazing cpu to run two of those cards in a single core benchmark. 


Main RIg Corsair Air 540, I7 8700k, ASUS ROG Strix Z370-H, G.Skill TridentZ 16GB, EVGA 1080 SC, EVGA 850 GQ, Acer KG251Q 1920x1080@240hz 

 

Spare RIg Corsair Air 540, I7 4770K, Asus Maximus VI Extreme, G.Skill Ares 32Gb, EVGA 1080 SC, Corsair CX850M, Acer xG270HU 2560x1440@144hz

 

 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
On 5/16/2019 at 6:29 PM, Mick Naughty said:

Gotta turn it on. Also would have to have an amazing cpu to run two of those cards in a single core benchmark. 

I have already turned on 

my cpu is i9 7900x

Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Ayush007 said:

I have already turned on 

my cpu is i9 7900x

Doubt that’s enough but whatever. 

 

So is the second card installed in the correct slot that the mobo supports? Are there any other devices that may interfere with that slot bandwidth wise?

You reinstalled the drivers after putting the second card in? So while in heaven and the task manager open, is the second card being used at all and how much of the first card is used?


Main RIg Corsair Air 540, I7 8700k, ASUS ROG Strix Z370-H, G.Skill TridentZ 16GB, EVGA 1080 SC, EVGA 850 GQ, Acer KG251Q 1920x1080@240hz 

 

Spare RIg Corsair Air 540, I7 4770K, Asus Maximus VI Extreme, G.Skill Ares 32Gb, EVGA 1080 SC, Corsair CX850M, Acer xG270HU 2560x1440@144hz

 

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×