Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
FlyxDK

Floatplane website not recognising my subscription

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

I have been a subscriber to Floatplane for a long time, but i have always watched the videos from the forums, this doen't seem to work anymore, since the videos aren't uploadet her anymore.I have therefore tried to use the Floatplane website, but it doesn't show me as beeing a subscriber, and i can't watch videos on the website. Anyone else experiencing this?

Link to post
Share on other sites

Well Floatplane isn't working for me either. The first time I loaded it I got a CloudFlare error (Dallas is closest to me), then the second time it's stuck loading at this (see attached).

image.png.b70f957d7951630b7d82f77be7a54289.png

 

@Slick @AJJaxNet Is FP down?

 


Personal Rig:

CPU: i7-7700K  | Mobo: MSI C236A Workstation | RAM: 2x G.SKILL Ripjaws V Series 8GB = 16 GB  | GPU: ASUS GTX 1070 Strix | Storage: Samsung 970 Evo 256 GB, WD Blue 1 TB, WD Red 2 TB, and WD Scorpio Blue 320 GB | Case: Enermax Ostrog Black and White | PSU: EVGA 600B 600W 80+ Bronze | Cooling: Noctua NH-U12S in Push/Pull with Black Noctua Industrial Fans, 2 120mm Noctua Chromax Fans, and Corsair AF120 on the side panel | Display: 22" Asus VE228 1920 x 1080 and a 34" LG 43WL500-B 2560 x 1080 on a WALI Arm (I share displays/desk with two builds) | Mouse: Logitech M705 | Keyboard: Logitech K350 | Random: 90mm of CableMod RGB Magnetic Strips | OS: Win 10 Education x64 

32" Samsung CF397 1920 x 1080

Linux/test Box:

CPU: Ryzen 5 2600  | Mobo: ASRock AB350M mATX | RAM: 2x Crucial 8 GB DDR4 = 16 GB | GPU: Gigabyte GTX 970 G1 Gaming | Storage: Sandisk SSD Plus 120 GB, Kingston 256GB SSD, 2x Seagate IronWolf NAS Drives  | Case: Corsair Carbide 88R mATX | PSU: Corsair CX500 | Cooling: Stock Cooler and 3x Cooler Master 120mm Fans | Display: 22" Asus VE228 1920 x 1080 and a 34" LG 43WL500-B 2560 x 1080 on a WALI Arm (I share displays/desk with two builds) | Keyboard: Logitech K270 | Mouse: Logitech M185  | OS: Ubuntu 18.04 and Windows 10 Pro x64

 

Laptop (Acer Pedator Helios 300):

CPU: i7-7700HQ  | RAM: 16 GB DDR4  | GPU: GTX 1060 6 GB | Storage: 256 GB SSD and Seagate 1 TB Firecuda | Display: Acer IPS 15.6" 1920 x 1080 Display | Mouse: Logitech M557 and built-in trackpad (never use lol) | Keyboard: built-in keyboard and Logitech K480 | OS: Windows 10 Pro x64

 

Other Devices I use:

Phone: iPhone 7 128GB Jet Black  | Tablet: iPad Mini 4 128GB LTE and a Surface Go 128GB with 8GB of RAM | Media Box: Apple TV 64GB | Amazon Echo Spot | TV: Some 42" JVC 1080p (this has a good image 6 years later) | Backpack: Some SwissGear Laptop Bag | Camera: GoPro Hero 5 with a Rode Mic | Zoom H1n | Blue Snowball |

 

Link to post
Share on other sites

5 mins later Edit: I got in now, looks like it may be fixed for me.

~~~~~~

I am (was) also having this issue.

For reference: I have been using the floatplane site fine ever since the forum section got cut-off and my subscription was good until June 2nd, so I know I'm paid-up for access to the site, it's just not working right now and doesn't say I have a valid subscription ... at all.

Edited by LogicWeasel
Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, LogicWeasel said:

5 mins later Edit: I got in now, looks like it may be fixed for me.

~~~~~~

I am (was) also having this issue.

For reference: I have been using the floatplane site fine ever since the forum section got cut-off and my subscription was good until June 2nd, so I know I'm paid-up for access to the site, it's just not working right now and doesn't say I have a valid subscription ... at all.

It's working for me now too.

 

I'm in the same boat as you with the difference being my subscription is good til Nov though.


Personal Rig:

CPU: i7-7700K  | Mobo: MSI C236A Workstation | RAM: 2x G.SKILL Ripjaws V Series 8GB = 16 GB  | GPU: ASUS GTX 1070 Strix | Storage: Samsung 970 Evo 256 GB, WD Blue 1 TB, WD Red 2 TB, and WD Scorpio Blue 320 GB | Case: Enermax Ostrog Black and White | PSU: EVGA 600B 600W 80+ Bronze | Cooling: Noctua NH-U12S in Push/Pull with Black Noctua Industrial Fans, 2 120mm Noctua Chromax Fans, and Corsair AF120 on the side panel | Display: 22" Asus VE228 1920 x 1080 and a 34" LG 43WL500-B 2560 x 1080 on a WALI Arm (I share displays/desk with two builds) | Mouse: Logitech M705 | Keyboard: Logitech K350 | Random: 90mm of CableMod RGB Magnetic Strips | OS: Win 10 Education x64 

32" Samsung CF397 1920 x 1080

Linux/test Box:

CPU: Ryzen 5 2600  | Mobo: ASRock AB350M mATX | RAM: 2x Crucial 8 GB DDR4 = 16 GB | GPU: Gigabyte GTX 970 G1 Gaming | Storage: Sandisk SSD Plus 120 GB, Kingston 256GB SSD, 2x Seagate IronWolf NAS Drives  | Case: Corsair Carbide 88R mATX | PSU: Corsair CX500 | Cooling: Stock Cooler and 3x Cooler Master 120mm Fans | Display: 22" Asus VE228 1920 x 1080 and a 34" LG 43WL500-B 2560 x 1080 on a WALI Arm (I share displays/desk with two builds) | Keyboard: Logitech K270 | Mouse: Logitech M185  | OS: Ubuntu 18.04 and Windows 10 Pro x64

 

Laptop (Acer Pedator Helios 300):

CPU: i7-7700HQ  | RAM: 16 GB DDR4  | GPU: GTX 1060 6 GB | Storage: 256 GB SSD and Seagate 1 TB Firecuda | Display: Acer IPS 15.6" 1920 x 1080 Display | Mouse: Logitech M557 and built-in trackpad (never use lol) | Keyboard: built-in keyboard and Logitech K480 | OS: Windows 10 Pro x64

 

Other Devices I use:

Phone: iPhone 7 128GB Jet Black  | Tablet: iPad Mini 4 128GB LTE and a Surface Go 128GB with 8GB of RAM | Media Box: Apple TV 64GB | Amazon Echo Spot | TV: Some 42" JVC 1080p (this has a good image 6 years later) | Backpack: Some SwissGear Laptop Bag | Camera: GoPro Hero 5 with a Rode Mic | Zoom H1n | Blue Snowball |

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×