Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
seoz

Can't Input Image Into Already-Posted Status Update... Again

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

So, re-occurring issue where I can't for the life of me enter in the image below into an already-posted status update.

 

Did the usual, so...

  • Use the plus key
  • Drag the image in
  • Click on the image directly

I've done the usual too, so...

  • Clear cache
  • Tried Microsoft Edge
  • Restarted PC even

 

Latest Chrome browser, Windows 10

 

Spoiler

image.png.76f626534cf608404a8ab4d99718cfa4.png

 


Aesthetics Goddess & Light Theme User

 

 

My Custom PC Build Log  |  My Brother's Custom PC Build Log  |  PC Rig Photography

 

i5-8600K | Deepcool Neptwin White | Asus Z370-P | 16GB DDR4-2800 | Asus GTX 1060 3GB | 500GB Crucial P1 + 240GB Crucial BX500 | NZXT S340 | Corsair CX450M

Link to post
Share on other sites

Does it happen when editing from the page with just the status on its own (clicking the posted time)?

When it happens, is anything logged to the dev console? F12, console tab, refresh the page, try and reproduce it, post a screenshot here.


I don't work for Floatplane Media, so any Floatplane comments that I make are my own and may be incorrect or in conflict with the official view.

 

For Floatplane support, please use the wizard linked in this topic

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×