Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Zerebratox

Computer doesnt find monitor

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

I just bought a msi optix MAG271CQR Monitor and when i try to start the pc, with everything plugged in he doenst seem to find the monitor.

 

In resolution i just get srgb display profile with display hardware configuration data derived from calibration

 

how can i fix this?

Link to post
Share on other sites
19 minutes ago, Zerebratox said:

i fixed the problem ^^

Can you shed some light on how you fixed it ?  So it can be beneficial to others.


Asus Sabertooth x79 / 4930k @ 4505 @ 1.408v / Gigabyte WF 2080 RTX / Corsair VG 64GB @ 1911 @ 9CL & AX1600i & H115i Pro @ 2x Noctua NF-A14 / Carbide 330r Blackout

AOC 40" 4k Curved / Samsung 40" 4k TV 120 MR / LaCie Porsche Design 2TB & 500GB / Samsung 950 Pro 500GB / 850 Pro 500GB / Crucial m4 500GB / Asus m.2 Card

Scarlett 2i2 Audio Interface / KRK Rokits 10" / Sennheiser HD 650 & HD 4.50BT SE / Logitech G910 & G700s & C920 / SL 88 Grand / Cakewalk / NF-A14 Intake / NF-P12 Exhaust

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
15 hours ago, Turtle Rig said:

Can you shed some light on how you fixed it ?  So it can be beneficial to others.

Well, my graphics card didnt seem to like one of my Displayport Connectors with this monitor. So i changed it. Solved the Problem. Unfortunately i have to Send the monitor back, because i have 2 dead pixels, which really bugs me ^^

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Buy VPN

×