Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
B1z0n

Sony vegas 16 crashed when press render as

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

hey guys, i am an editor of fragmovies and i never meet this problem before only a week ago 

 

so the problem is when I press render as the software just crashing i dont know what to do with this

 

i have to edit for a customer and i just need to help with this problem!!

 

please I really appreciate that

Link to post
Share on other sites

specs?


PSU Tier List

 

  PCs and other things:

Spoiler

Current PC

CPU: AMD A8-6600k (@4.2Ghz)

GPU: GTX 1070Ti 8gb FTW2 iCX

Motherboard: GA-F2A78M-HD2 

RAM: 8gb Patriot DDR3-1600mhz

Storage: Samsung 830 EVO 120gb, WD Blue 1tb 7200RPM 

PSU: SeaSonicM12II 620w (I wish I didn't buy this)

 Peripherals: Logitech G305//Corsair K55 RGB 

Displays: Asus MG248QR//Dell 1905FP

Spoiler

New PC (getting parts)

CPU: i7-8086k [✓]

Cooling: EVGA CLC 280 RGB [✓]

GPU: EVGA GTX 1070Ti 8gb FTW2 iCX [✓]

Mobo: GIGABYTE Z390 AORUS PRO [✓]

RAM: XPG SPEXTRIX X41 2666mhz (Grey) [✓]

 Storage: T-Force Delta 250gb, WD Blue 1tb 7200RPM [✓]

PSU: 650w+ and ranked well

Case: Fractal Design Meshify C White

Peripherals: Logitech G305//Corsair K55 RGB [✓]

Displays: Asus MG248QR//Dell 1905FP [✓]

Extra: Sky blue front panel, sky blue cable extensions [✓]

Spoiler

Other

Phone: Huawei Mate 10 Lite (China steal my data???)

Dog: Irish Water Spaniel, Lucy, 9 years old (I didn't know what to write)

School Laptop: Acer Chromebook R11 ((less RAM than my phone)

 

Link to post
Share on other sites
32 minutes ago, B1z0n said:

hey guys, i am an editor of fragmovies and i never meet this problem before only a week ago 

 

so the problem is when I press render as the software just crashing i dont know what to do with this

 

i have to edit for a customer and i just need to help with this problem!!

 

please I really appreciate that

You can try a System Restore and go back to earlier date when it was working.


Asus Sabertooth x79 / 4930k @ 4505 @ 1.408v / Gigabyte WF 2080 RTX / Corsair VG 64GB @ 1911 @ 9CL & AX1600i & H115i Pro @ 2x Noctua NF-A14 / Carbide 330r Blackout

AOC 40" 4k Curved / Samsung 40" 4k TV 120 MR / LaCie Porsche Design 2TB & 500GB / Samsung 950 Pro 500GB / 850 Pro 500GB / Crucial m4 500GB / Asus m.2 Card

Scarlett 2i2 Audio Interface / KRK Rokits 10" / Sennheiser HD 650 & HD 4.50BT SE / Logitech G910 & G700s & C920 / SL 88 Grand / Cakewalk / NF-A14 Intake / NF-P12 Exhaust

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
Just now, Turtle Rig said:

You can try a System Restore and go back to earlier date when it was working.

i dont want to do this because i have stuff that i need on my pc

Link to post
Share on other sites
Just now, B1z0n said:

i dont want to do this because i have stuff that i need on my pc

Well system restore does not get rid of any files.  It just takes the registry to a previous date, so once again you will not lose any files.


Asus Sabertooth x79 / 4930k @ 4505 @ 1.408v / Gigabyte WF 2080 RTX / Corsair VG 64GB @ 1911 @ 9CL & AX1600i & H115i Pro @ 2x Noctua NF-A14 / Carbide 330r Blackout

AOC 40" 4k Curved / Samsung 40" 4k TV 120 MR / LaCie Porsche Design 2TB & 500GB / Samsung 950 Pro 500GB / 850 Pro 500GB / Crucial m4 500GB / Asus m.2 Card

Scarlett 2i2 Audio Interface / KRK Rokits 10" / Sennheiser HD 650 & HD 4.50BT SE / Logitech G910 & G700s & C920 / SL 88 Grand / Cakewalk / NF-A14 Intake / NF-P12 Exhaust

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
4 minutes ago, Turtle Rig said:

Well system restore does not get rid of any files.  It just takes the registry to a previous date, so once again you will not lose any files.

its dose delete a files was not before the date 
 

i just want resolve the problem thats it not any restore system

Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, B1z0n said:

I7-6700K 

GTX 1080 G1 GAMING

16 GB RAM

Motherboard Asus z170 pro gaming

yo have you tried uninstalling the program? That might sound really really stupid but it's work for me every once and a while.


PSU Tier List

 

  PCs and other things:

Spoiler

Current PC

CPU: AMD A8-6600k (@4.2Ghz)

GPU: GTX 1070Ti 8gb FTW2 iCX

Motherboard: GA-F2A78M-HD2 

RAM: 8gb Patriot DDR3-1600mhz

Storage: Samsung 830 EVO 120gb, WD Blue 1tb 7200RPM 

PSU: SeaSonicM12II 620w (I wish I didn't buy this)

 Peripherals: Logitech G305//Corsair K55 RGB 

Displays: Asus MG248QR//Dell 1905FP

Spoiler

New PC (getting parts)

CPU: i7-8086k [✓]

Cooling: EVGA CLC 280 RGB [✓]

GPU: EVGA GTX 1070Ti 8gb FTW2 iCX [✓]

Mobo: GIGABYTE Z390 AORUS PRO [✓]

RAM: XPG SPEXTRIX X41 2666mhz (Grey) [✓]

 Storage: T-Force Delta 250gb, WD Blue 1tb 7200RPM [✓]

PSU: 650w+ and ranked well

Case: Fractal Design Meshify C White

Peripherals: Logitech G305//Corsair K55 RGB [✓]

Displays: Asus MG248QR//Dell 1905FP [✓]

Extra: Sky blue front panel, sky blue cable extensions [✓]

Spoiler

Other

Phone: Huawei Mate 10 Lite (China steal my data???)

Dog: Irish Water Spaniel, Lucy, 9 years old (I didn't know what to write)

School Laptop: Acer Chromebook R11 ((less RAM than my phone)

 

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, B1z0n said:

its dose delete a files was not before the date 
 

i just want resolve the problem thats it not any restore system

Once again it will not delete a single data file.  It simply takes the registry back a few days which is no biggie....


Asus Sabertooth x79 / 4930k @ 4505 @ 1.408v / Gigabyte WF 2080 RTX / Corsair VG 64GB @ 1911 @ 9CL & AX1600i & H115i Pro @ 2x Noctua NF-A14 / Carbide 330r Blackout

AOC 40" 4k Curved / Samsung 40" 4k TV 120 MR / LaCie Porsche Design 2TB & 500GB / Samsung 950 Pro 500GB / 850 Pro 500GB / Crucial m4 500GB / Asus m.2 Card

Scarlett 2i2 Audio Interface / KRK Rokits 10" / Sennheiser HD 650 & HD 4.50BT SE / Logitech G910 & G700s & C920 / SL 88 Grand / Cakewalk / NF-A14 Intake / NF-P12 Exhaust

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
1 minute ago, Turtle Rig said:

Once again it will not delete a single data file.  It simply takes the registry back a few days which is no biggie....

i dont touch my pc 2 months so i dont think its will be save the that

Link to post
Share on other sites
Just now, B1z0n said:

i dont touch my pc 2 months so i dont think its will be save the that

Did you try uninstalling and reinstalling Vegas as guru up above mentioned.


Asus Sabertooth x79 / 4930k @ 4505 @ 1.408v / Gigabyte WF 2080 RTX / Corsair VG 64GB @ 1911 @ 9CL & AX1600i & H115i Pro @ 2x Noctua NF-A14 / Carbide 330r Blackout

AOC 40" 4k Curved / Samsung 40" 4k TV 120 MR / LaCie Porsche Design 2TB & 500GB / Samsung 950 Pro 500GB / 850 Pro 500GB / Crucial m4 500GB / Asus m.2 Card

Scarlett 2i2 Audio Interface / KRK Rokits 10" / Sennheiser HD 650 & HD 4.50BT SE / Logitech G910 & G700s & C920 / SL 88 Grand / Cakewalk / NF-A14 Intake / NF-P12 Exhaust

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×