Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
pale2hall

I really like PIA

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Not sure where to post this, but I really love PIA. I have a Verizon FiOS Gigabit connection in Pennsylvania, and don't even realize I have PIA running.  It makes no noticeable impact on my speeds.

 

I run an eCommerce business, and I have white-listed my own IP addresses for our administration panel, and just got the 403 Forbidden page because I forgot to disable my VPN.  This means I had PIA running while playing CS:GO, and while downloading a game on steam, and got >200 Mbps d/l, and had no idea it was running.

 

 image.png.3970a3363f8b9df5740deb8e366f77e5.png

 

Bottom line:  As a lurker and subscriber of LTT, I really support your choice to carry PIA as a sponsor.

Link to post
Share on other sites

-= Moved to Member Reviews =-


Tech News Posting Guidelines - READ BEFORE POSTING | Community Standards | Forum Staff

LTT Folding Users Tips, Tricks and FAQ | F@H Contribution | My Rig | Project Steamroller

 

Spoiler

 †  

 

Character is like a Tree and Reputation like its Shadow. The Shadow is what we think of it; The Tree is the Real thing.

~ Abraham Lincoln

You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life.

~ Winston Churchill

Docendo discimus - "the best way to learn is to teach" ~ Benjamin Jantz

 

I am a StarCitizen are you? My ships: Aegis Eclipse, Aegis Sabre, Aegis Gladius, Aopoa Nox, KI P52 Merlin, KI P72 Archimedes and the RSI Constellation Aquila.

 

My Phones are a Nokia Lumia 925 with WM10 and a Microsoft Lumia 950 XL with WM10 running the Fast Ring insider updates. Broke :(

Samsung Note 9 and a Samsung S9+

 

About Myself:   https://linustechtips.com/main/profile/229093-sansvarnic/?tab=field_core_pfield_46

 

  CHRISTIAN MEMBER 

 

 

Link to post
Share on other sites

My PIA experience has been the same as the free virus VPNs. I have to turn it off for games, it makes YouTube very unreliable, if I'm moving from one wifi AP to another it takes frustratingly long to connect again. This is on a 100 down connection and the server set to my country. I'm not sure how common my experience is 


If I'm honest I spend more time playing with the hardware than I do playing on the hardware

 

-Rig Specs in Profile

 

 

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×