Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Zenith.Nate

VEGA 64 LIQUID COOLING BIOS MOD FLASHING HELP

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

So, I bought this card for $250 new from a guy who never used it, and I am getting ready to sell it for $475 and I am finishing up taming this beast of a card, and making my final videos with my results, and sharing to everyone how to unlock the true unlimited potential of this card, allowing near 2080 performance. But that is just a dream unless I somehow manage to flash this bios that I cannot seem to do, I downloaded the correct version of the liquid cooling bios and every time I try to open the ATIWINflash application is says, "NO ATI DEVICE FOUND" or something like that, basically stating that its not recognizing the card? Everything in hwmonitor, global wattman etc is fine. So I am confused, Before I installed this card I used DDU and uninstalled all previous cards, cleanly and efficiently.Can anyone please help me with this

Link to post
Share on other sites

If you mean US dollars, nobody is going to buy a Vega 64 for 475$ when it's 330$ new


RYZEN 5 1500X | 8GB DDR4 | RX 570 4GB | OPTANE SSD 8 58GB | 240GB SSD | CORSAIR 88R

Link to post
Share on other sites

RYZEN 5 1500X | 8GB DDR4 | RX 570 4GB | OPTANE SSD 8 58GB | 240GB SSD | CORSAIR 88R

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Buy VPN

×