Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
r2724r16

Says "1 hour ago" when it was actually posted 11 minutes ago

something to do with timezones maybe? is the time and time zone on your pc set correct?

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Saw this issue on my PC running Windows 10 Pro and Google Chrome (Version 73.0.3683.86).

 

These pictures will explain the issue better than I can explain in words:

bug69.png.5a3284c14da5016d47a8848183050eb3.png

-----------

bug70.png.f5fd835d4e16ba796959e88834f1b51b.png

 

Here's the thread in which I saw the issue (tell me if you guys see the bug as well): 

 

If you have any questions, feel free to ask. Thanks!


CPU: Intel® Xeon® X5675 @ 4.62 GHz 1.4V Motherboard: ASUS P6X58-E WS (BCLK: 201 MHz) CPU Cooler: NZXT HAVIK 140 & Noctua NA-SRC10 RAM: Crucial DDR3-1606 8-11-11-28 (2x4GB) GPU: ASUS GeForce® GTX 770 DirectCU II SSD: Samsung 860 EVO 2.5" 1TB HDD: WD Green 3.5" 1TB (7.2K RPM) PSU: Corsair AX860i & White CableMod ModFlex™ Cables Case: Fractal Design Meshify C TG (White) Monitor: Samsung S24D390 23.6" 1080p 60Hz 250 nit PLS (OC'd to 75Hz) Keyboard: Logitech G710+ (Cherry MX Browns) Mouse: Logitech G502 Proteus Spectrum Racing Wheel: Logitech G27

 

Model: ASUS ROG G750JW CPU: Intel® Core™ i7-4700HQ @ 3.4GHz GPU: NVIDIA GeForce® GTX 765M RAM: DDR3-1600 11-11-11-28 (3x4GB) SSD: SanDisk SSD Plus 2.5" 120GB HDD: Toshiba 2.5" 750GB (5.4K RPM) Display: 17.3" 1080p 60Hz 350 nit TN Monitor: Dell E2418HN 24" 1080p 60Hz 250 nit IPS Battery: 88 Wh Mouse: Logitech MK235

Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Doesn't do that for me:

image.png.c4f36858cf90d9568a1c2c217f160216.png

 

Also on Chrome 73.0.3683.86, Windows 10 (Home).

Edited by Minibois
Edited in the Chrome version

"There's no such thing as perfect. You're beautiful as you are Courage. With all your imperfections you can do anything." - Bathtub Barracuda

"How can someone win if winning means that someone loses" - Scatman John

"64 bits, 32 bits, 16 bits, 8 bits, 4 bits, 2 BITS, 1 BIT, HALF BIT, QUARTER BIT, THE WRIST GAAAAAAME!!!" - Angry Video Game Nerd

Gear:                           .                                                                                                                         .

Spoiler

PC:

CPU: AMD Ryzen 7 1700 || Motherboard: MSI X370 Gaming Pro Carbon || RAM: 2x8GB G.Skill TridentZ RGB 3200Mhz (running at 2933Mhz) || GPU: Gigabyte Auros RX 580 4GB || Storage: Samsung 960 EVO 250GB + Seagate Barracuda 2TB || Cooling: Be Quiet! Dark Rock 3 || Case: Thermaltake Core G21 TG || PSU: Corsair RMx 750W

Peripherals:

Headphones: Beyerdynamic DT-990 250 Ohm || Mouse: Roccat Kiro || Keyboard: Coolermaster Masterkeys Pro S RGB || Mousepad: CM Storm Swift-RX XXL || Graphics tablet: Wacom Intuos Pen Small

Old PC:

CPU: AMD Athlon X2 255 || Motherboard: ASUS M4A89GTD PRO || RAM: 4x2GB DDR3 || GPU: Nvidia Quadro 512MB || Case: Antec Sonata III || PSU: Antec Earthwatts 500W Bronze

Minibois' Digital Art Thread

Reviews: Coolermaster Masterkeys Pro S RGB || Wacom Intuos Pen Small || Roccat Kiro

Threads: Pokémon Thread || Dutch Talk || Super Smash Bros. Melee Thread

Setup: Current setup

Link to post
Share on other sites
Posted · Best Answer

something to do with timezones maybe? is the time and time zone on your pc set correct?


Asrock 890GX Extreme 3 - AMD Phenom II X4 955 @3.50GHz - Arctic Cooling Freezer XTREME Rev.2 - 4GB Kingston HyperX - AMD Radeon HD7850 - Kingston V300 240GB - Samsung Spinpoint F3 1TB - Chieftec APS-750 - Cooler Master HAF912 PLUS


osu! profile

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
2 minutes ago, Mo5 said:

something to do with timezones maybe? is the time and time zone on your pc set correct?

Issue fixed. This is my new PC and I haven't gotten everything configured properly, so my timezone was wrong.


CPU: Intel® Xeon® X5675 @ 4.62 GHz 1.4V Motherboard: ASUS P6X58-E WS (BCLK: 201 MHz) CPU Cooler: NZXT HAVIK 140 & Noctua NA-SRC10 RAM: Crucial DDR3-1606 8-11-11-28 (2x4GB) GPU: ASUS GeForce® GTX 770 DirectCU II SSD: Samsung 860 EVO 2.5" 1TB HDD: WD Green 3.5" 1TB (7.2K RPM) PSU: Corsair AX860i & White CableMod ModFlex™ Cables Case: Fractal Design Meshify C TG (White) Monitor: Samsung S24D390 23.6" 1080p 60Hz 250 nit PLS (OC'd to 75Hz) Keyboard: Logitech G710+ (Cherry MX Browns) Mouse: Logitech G502 Proteus Spectrum Racing Wheel: Logitech G27

 

Model: ASUS ROG G750JW CPU: Intel® Core™ i7-4700HQ @ 3.4GHz GPU: NVIDIA GeForce® GTX 765M RAM: DDR3-1600 11-11-11-28 (3x4GB) SSD: SanDisk SSD Plus 2.5" 120GB HDD: Toshiba 2.5" 750GB (5.4K RPM) Display: 17.3" 1080p 60Hz 350 nit TN Monitor: Dell E2418HN 24" 1080p 60Hz 250 nit IPS Battery: 88 Wh Mouse: Logitech MK235

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Buy VPN

×