Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
KLIKKZZZ

Weird issue, very frustrating.

Recommended Posts

Have you tried a different mouse?

 

Oh nvm I see it's also in other places.


PSU tier list // Community Standards 

 

My System:

Spoiler

Xeon E3-1231v3, Fractal Design Meshify C TG, Corsair Vengeance Pro 4x4GB @1600MHz, MSI z97s SLI Krait EditionSamsung 850 EVO 512GB and a 2TB WD Blue, Gigabyte RTX 2060 Windforce OC, Seasonic Focus Plus Gold 650, Corsair Hydro H75

 

Lenovo L480 (i5-8250U, 16GB RAM)

Link to post
Share on other sites

See, if maybe one of your keyboard keys is stuck or just falsly transmitting a signal. Just disconnect the keyboard and see if the issue goes away.


CPU: Intel Core I5 4690k | Mainboard: Gigabyte GA-Z97MX-Gaming 5 | RAM: 16GB DDR3 HyperX Savage 2133 | GPU: MSI RTX 2070 Armor | Case: Xigmatek Aquila |   PSU: Corsair RM650i | SSD: Crucial m500 120GB | HDDs: 2x Seagate Barracuda 4TB | CPU Cooler: Bequiet Dark Rock 3 | Casefans: Bitfenix Spectre LED red 200mm (Intake), 2x Bequiet Pure Wings 2 140mm (Exhaust) | OS: Windows 10 Pro 64 Bit

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

Unplugged mouse and keyboard and it still does it. I opened my device manager and it is resetting, like its being refreshed, so weird, so many built pc's I have done and never seen this before.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×