Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
T0MMEN

Ram not detected after clearing cmos

Recommended Posts

Posted (edited) · Original PosterOP

After resetting cmos. The core multiplier wont go higher than 33, and only 6gb is detected. But in asus spdf all the ram is detected??? Asus p8p67m

Edited by T0MMEN

i7-9700k 4.9ghz, 16gb Dominator Platinum 3000mhz, Asus z370-f Mobo, GTX 1080 JETSTREAM, 970 evo m.2, s340 elite. Corsair h115i CPU cooler.

 

Link to post
Share on other sites

What are your full specs?

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

I5 2500, p8p67m, 12gb corsair xms3, 750w corsair psu gtx 970, asus wifi pcie adapter and creative pci soundcard


i7-9700k 4.9ghz, 16gb Dominator Platinum 3000mhz, Asus z370-f Mobo, GTX 1080 JETSTREAM, 970 evo m.2, s340 elite. Corsair h115i CPU cooler.

 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
9 minutes ago, Crunchy Dragon said:

What are your full specs?

 

7 minutes ago, T0MMEN said:

I5 2500, p8p67m, 12gb corsair xms3, 750w corsair psu gtx 970, asus wifi pcie adapter and creative pci soundcard

 


i7-9700k 4.9ghz, 16gb Dominator Platinum 3000mhz, Asus z370-f Mobo, GTX 1080 JETSTREAM, 970 evo m.2, s340 elite. Corsair h115i CPU cooler.

 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

No veterans here who knows why a simple cmos reset fuckd my pc up this bad? Sorry for the language im just so frustrated on this computer


i7-9700k 4.9ghz, 16gb Dominator Platinum 3000mhz, Asus z370-f Mobo, GTX 1080 JETSTREAM, 970 evo m.2, s340 elite. Corsair h115i CPU cooler.

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×