Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
L S D

Computer Works Fine But No Display On Monitor Or TV

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Lads, please help. I have a computer build and everything works fine but sadly no display on monitor or TV. I  T R I E D  E V E R Y T H I N G. I tried resetting the BIOS, reseat ing the RAM, replaced the VGA and HDMI cables, made sure everything was tight in the slots, checked for damage to the GPU ports, turned everything off, press and hold the power button for 2 min and uninstalled the motherboard battery and reinstalled it after 30 min. I'm running out of options at this point. Please help...

Link to post
Share on other sites

Well clearly not everything is working fine if you're getting no display......


My sound system costs more than my PC.        Check out my S340 build log "White Heaven"        The "LIGHTCANON" flashlight build log        Project AntiRoll (prototype)        Custom speaker project

Spoiler

Intel i7 4790k | ASUS GTX770 | ASUS Sabertooth Z97 Mark S | Corsair Vengeance Pro 32GB | NZXT S340 | Seasonic Platinum 760 | modded H100i | Ducky ONE White TKL RGB | Logitech MX Master 2S | 2x Samsung 850 Pro 512GB | WD Red 4TB Samsung 58" 4k TV | 2x Behringer NEKKST K8 | BIC Acoustech H-100II | Scarlett 2i4 | 2x AT2020

 

Link to post
Share on other sites

1. Is this a new build or did it just stop working out of the blue?

2. What specs

3. Try taking out the graphics card, and running on mobo alone ( assuming you have integrated graphics )


 

Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

1. It's a new build

2. Asus P5ND/ Intel core 2 quad Q6600/ GTX 670/ 5GB DDR2 dual channel memory 800MHZ

3. Already did. The motherboard doesn't have an onboard display. I think you would need an adapter, which I don't have 

Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, L S D said:

1. It's a new build

2. Asus P5ND/ Intel core 2 quad Q6600/ GTX 670/ 5GB DDR2 dual channel memory 800MHZ

3. Already did. The motherboard doesn't have an onboard display. I think you would need an adapter, which I don't have 

That hardware is a bit old. Assuming you bought them secondhand, do you know that they were working before you got them? Also, how exactly did you get 5 GB of RAM? Try with one stick only.


 

Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×